Index Vakbarát Hírportál

Látnok a stúdióban? A BL-győztes előre bemondta a csodás feltámadást – videó!

2023. december 27., szerda 13:23

A Manchester United korábbi védője, Patrice Evra igencsak jó jósnak bizonyult volt együttese karácsonyi mérkőzésén, a szünetben ugyanis kétgólos hátrányban bemondta a későbbi 3–2-es végeredményt...

A „vörös ördögök” szeretnek a pokol tornácáról visszatáncolni, ahogyan ezúttal az Aston Villa elleni találkozón is történt, az első félidőt követően még a bajnoki versenyfutásban parádésan menetelő birminghamiek mentek két góllal (ezen a ponton beérték volna az éllovas Arsenalt!), de ahogyan sokszor láthattuk már, a Manchester United ellen ez sem mindig elég.

Az angol rekordbajnoknak ez volt a 14. olyan PL-sikere, amelyen az ellenfél legalább két góllal vezetett ellene, senki másnak sincs két számjegyű ilyen fordítása...

14 – Manchester United have now won 14 Premier League games in which they have trailed by at least two goals, at least five more such wins than any other side in the competition's history. Reaction. pic.twitter.com/z6fSqTSKeZ

— OptaJoe (@OptaJoe) December 26, 2023

Ezt követően valahol érthető volt az együttes korábbi védőjének, Patrice Evrának az optimizmusa a szünetben – még akkor is, ha a csapat jelenlegi idénye alapján inkább a még nagyobb vereség képe fenyegethetett igazán.

A gárdával Bajnokok Ligáját, klubvilágbajnokságot, öt bajnoki címet, három Ligakupát és négy angol Szuperkupát is nyerő francia az első félidőt követően egészen jól betippelte a folytatást:

Ha a United ugyanígy játszik továbbra is, de jobban figyel a pontrúgásokra [amiből a szünetig két gólt kapott a csapat – a szerk.], akkor nem lennék meglepődve, ha feltámadna, és nyerne 3–2-re.

A manchesteriek a szünet után a 19 éves Alejandro Garnacho duplájával egyenlítettek (pedig egy gólt még el is vettek tőle), majd a 20 esztendős Rasmus Höjlund találatával valóban 3–2-re nyertek.

Mi már csak öt számot kérnénk a korábbi kiváló balbekktől, egytől kilencenig...

A mérkőzés összefoglalója

Rovatok