Index Vakbarát Hírportál

Kiderült, hány meccset kell kihagynia Szoboszlai Dominiknek sérülése miatt

2024. január 5., péntek 11:46

Jürgen Klopp, a Liverpool menedzsere megerősítette, hogy a következő két meccsen biztosan nem léphet pályára Szoboszlai Dominik. A magyar válogatott csapatkapitánya a Newcastle United elleni mérkőzésen szenvedett combsérülést.

A Liverpool középpályása, Szoboszlai Dominik legalább két meccset kénytelen kihagyni combhajlítóizom-sérülés miatt – és van rá esély, hogy ez a szám tovább nőhet. A Liverpool.com szerint Jürgen Kloppnak van egy pluszopciója, akit potenciálisan bevethet a hétvégén.

A német edző Szoboszlai mellett Mohamed Szalahot és Wataru Endót is kénytelen lesz nélkülözni, utóbbi két játékosnak ugyanis nemzeti válogatottjuknál lesznek kötelezettségei.

A „vörösök” ezenfelül nem számolhatnak továbbra sem Andy Robertson vagy Kosztasz Cimikasz játékára sem. Klopp így kénytelen volt visszahívni a Dundee-nek kölcsönadott Owen Becket, aki már az Arsenal elleni FA-kupa-mérkőzésen fontos szerephez juthat.

A magyar válogatott csapatkapitánya a Newcastle elleni 4–2-es győzelem alkalmával sérült meg, a 64. percben bal combját fájlalva hagyta el a pályát.

Rovatok