Index Vakbarát Hírportál

A Tottenham Németországból pótolja Harry Kane-t

2024. január 6., szombat 13:20

A Sky Sports németországi értesülése szerint Timo Werner hamarosan csatlakozhat a Premier League-ben szereplő Tottenhamhez.

Florian Plettenberg arról számolt be, hogy a német támadó klubja, az RB Leipzig és a Tottenham az egyeztetések végső szakaszában van, mielőtt Werner fél évre kölcsönbe a londoniakhoz igazol.

Néhány részletet kell még tisztázni az esetében, például, hogy a Spursnek lesz-e vásárlási lehetősége a kölcsönszerződés lejártával.

A 27 éves játékos már arra készül, hogy elhagyja a lipcsei edzőközpontot, és visszatérjen a Premier League-be.

* EXCLUSIVE News Timo #Werner: He's on the verge to join @SpursOfficial on a 6-months-loan! It's very hot!

Leipzig and Tottenham in final negotiations today. More details have to be clarified (Option to buy...)

The 27 y/o is ready to leave the training camp of RB Leipzig... pic.twitter.com/HQfJP5CBMg

— Florian Plettenberg (@Plettigoal) January 6, 2024

Merthogy Werner számára nem lenne ismeretlen a környezet, 2020-ban 53 millió euróért érkezett a Chelsea-hez, ahol viszont nem sikerült megváltania a világot, 89 tétmeccsen 23 gól és 21 gólpassz – valamint kismillió elrontott ziccer – szerepelt a neve mellett, mielőtt 2022 nyarán 20 millióért visszament volna az RB Leipzighez.

Nem sokkal később az átigazolási ügyekben bennfentes Fabrizio Romano már arról számolt be, hogy Werner elfogadta a Spurs ajánlatát, és alig várja, hogy Ange Postecogluval dolgozhasson.

Romano már arról is beszámol, hogy vásárlási opcióval szereznék meg Harry Kane leendő utódját, aki a nyáron a Tottenhamtől épp a Bundesligába, igaz, a Bayern Münchenhez igazolt. 

(Borítókép: Timo Werner hamarosan már a Tottenham sikereiért, és nem azok ellen küzdhet – Alex Pantling/Getty Images)

Rovatok