Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik hazatér, az Operaházban lesz jelenése

2024. január 7., vasárnap 19:41

Az év férfi sportolója kategória fő esélyesének számító Szoboszlai Dominik személyesen vesz részt hétfőn a Magyar Állami Operaházban rendezett Év Sportolója Gálán – adta hírül a Nemzeti Sport a rendezvény protokollfőnökére hivatkozva.

Mravik Gusztáv, a gála protokollfőnöke a Nemzeti Sportnak elmondta: elengedték a klubjától, így biztosan érkezik a gálára a Liverpool klasszis labdarúgója, a magyar válogatott csapatkapitánya, Szoboszlai Dominik, aki három kategóriában (Az év férfi sportolója; Az év sportpillanata; Az év csapata a hagyományos csapatsportágakban) is jelölt.

Nagy öröm lesz személyesen fogadni a – mondjuk ki – világklasszis labdarúgót, aki ott van a családunk mindennapjaiban is, mivel a fiamnál nagyobb Szoboszlai-rajongó talán nincs is a világon. Izgatottan várjuk a gálát, telt házas lesz, ezer vendég érkezik, tizennyolc országból

 – fogalmazott a sportlap online kiadása által idézett Mravik.

Csapata, a Liverpool vasárnap az Arsenal otthonában diadalmaskodott 2–0-ra, ezzel bejutott a világ legrégebb óta működő kupasorozatának, az FA-kupának a legjobb 32 csapata közé idén. 

Rovatok