Index Vakbarát Hírportál

A Liverpool korábbi sztárja feleségül vette nagykorúvá váló barátnőjét

2024. január 9., kedd 14:41

A szenegáli labdarúgó-válogatott csapatkapitánya, Sadio Mané hosszú kapcsolat után feleségül vette barátnőjét, Aisha Tambát.

A ceremóniára január 7-én került sor a szenegáli Dakarban, szűk körben, hat nappal az Afrikai Nemzetek Kupáját megelőzően.

A Liverpool és a Bayern München sztárja a nyáron igazol a szaúdi al-Nasszr együtteséhez, ahol többek között Cristiano Ronaldóval játszik egy csapatban.

Mané már el is utazott a válogatott edzőtáborába a kontinensviadal előtt, amelyen egyébként címvédőként vesz részt Szenegál – épp az akkor még liverpooli támadó lőtte be Egyiptom ellen a mindent eldöntőt tizenegyest a párbajban. 

A szenegáli közösségnek rengeteget adakozó sztárjátékos az ANK rajtja előtt még egy stadiont is átadott hazájában – ennek a létesítménynek a felépítését is ő finanszírozta.

A beszámolók szerint a 31 éves játékos először akkor figyelt fel leendő feleségére, amikor a lány 16 éves volt, de mivel fiatalkorú volt, ezért hivatalosan nem közeledett hozzá, amíg nagykorúvá nem vált, és titokban udvarolt neki a házasságukat megelőzően. 

Rovatok