Index Vakbarát Hírportál

Elképesztő pletyka: a Fradi tárgyalni kezdett José Mourinhóval

2024. január 17., szerda 21:13

Elképesztő pletyka kering az interneten, amit az átigazolásokkal foglalkozó TranzferSource X-oldalán közölt: a magyar rekordbajnok Ferencváros José Mourinhót ültetné le a kispadjára.

A forrás szerint a zöld-fehérek már napok óta kapcsolatban vannak a minap Rómából menesztett portugál sztáredzővel.

Kiemelik, hogy a Ferencváros jelenleg a második helyen áll a bajnokságban, valamint hogy egy elit szakembert szeretnének szerződtetni a kispadra.

Hozzáteszik, hogy Mourinhót csábítja az ajánlat, de jelenleg nem döntött a jövőjéről.

A 61. életévét jövő pénteken, január 26-án betöltő szakember pályafutásáról könyveket lehet megtölteni, nem véletlenül választották meg négyszer a világ legjobb edzőjének.

Nyert Bajnokok Ligáját a Portóval és az Interrel, UEFA-kupát a portugálokkal, Európa-ligát a Manchester Uniteddel és Európa-konferencialigát a Romával.

Nyert portugál (2×), spanyol, angol (3×) és olasz (2×) bajnoki címet, összesen pedig 26 trófeát emelhetett már a magasba.

Érdekesség, hogy a 2010-ben triplázó Interben szerepelt (43 tétmeccsen öt gólt és négy gólpasszt jegyzett) az a Dejan Sztankovics, aki jelenleg épp a Ferencváros vezetőedzője.

A zöld-fehérek ezt az idényt Sztanyiszlav Csercseszovval kezdték meg, majd menesztése után rövid ideig Máté Csaba irányította a klubot, mielőtt Sztankovics érkezett.

A hírrel kapcsolatban megkerestük a Ferencvárost, a zöld-fehérek érdeklődésünkre nem kommentálták a kapcsolatfelvétellel kapcsolatos pletykákat.

(Borítókép: Silvia Lore/Getty Images)

Rovatok