Index Vakbarát Hírportál

A Liverpool másodedzője elárulta, mikor térhet vissza Szoboszlai Dominik

2024. január 23., kedd 15:15

Pepijn Lijnders, az angol labdarúgó-bajnokságban listavezető Liverpool másodedzője szerint Szoboszlai Dominik a hétvégén újra pályára léphet a csapatban. A magyar válogatott csapatkapitánya január első napján sérült meg a Newcastle elleni bajnokin.

Tegnap velünk edzett, de csak egy kispályás, egyérintős meccset játszott. Jól érezte magát, és a sporttudományi csapattal is végzett némi extra munkát. Tulajdonképpen készen áll, de a holnap még túl korai, így ha semmi baj nem történik, akkor a hétvégén meccsre kész állapotban lesz

– mondta kedden Pepijn Lijnders, a Liverpool másodedzője a klub honlapján. Korábban szó volt arról, hogy akár már a hétközi Ligakupa-mérkőzésen újra rendelkezésere állhat a magyar játékos, de pályára lépésére hétvégéig biztosan várni kell. 

Lijnders ezen felül Mohamed Szalah sérüléséről is beszélt, akinek az egyiptomi válogatott mérkőzésén sérült meg a combizma. A házi góllövőlistát 14 góllal vezető támadónál a vártnál súlyosabb szakadást diagnosztizáltak, így legalább 3-4 hétig nem állhat csapata rendelkezésére. 

A Liverpool szerda este a Fulham vendége lesz a Ligakupa-elődöntő visszavágóján, melyet 2–1-es előnyből vár, vasárnap pedig a Norwich Cityt fogadja az Anfielden az FA Kupában.

Rovatok