Index Vakbarát Hírportál

Újabb győzelmével megint élre állt a spanyol bajnokság meglepetéscsapata

2024. január 28., vasárnap 23:07

A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (LaLiga) 22. fordulójában a meglepetéscsapat Girona újabb győzelmet aratott, ezúttal a Celta Vigo otthonában. A játéknap zárásaként az Atlético Madrid 2–0-ra legyőzte a Valenciát.

A Girona Portu 20. percben szerzett góljával gyűjtötte be a három pontot a Celta Vigo otthonában, így a hétközi kupában elszenvedett vereséget követően újra győzött. A vendégek U21-es magyar válogatott védője, Yaakobishvili Antal nem kapott lehetőséget a mérkőzésen – azt a kispadról nézte végig. 

Sikerével a Girona újra a spanyol bajnokság élére ugrott, megelőzve a Real Madridot, igaz, egy mérkőzéssel többet játszva, mint a fővárosiak. 

A játéknap további mérkőzésein a néhány nappal ezelőtt még a Barcelonát legyőző Athletic Bilbao gól nélküli döntetlenre végzett a Cádiz otthonában, míg szintén pontosztozkodás született a Sevilla és Osasuna mérkőzésén. Zárásként az Atlético Madrid a Valenciát látta vendégül, Diego Simeone csapata pedig nem hibázott, 2–0-ra győzött Lino és Depay góljainak köszönhetően. 

La Liga, 22. forduló

hétfőn játsszák:

Rovatok