Index Vakbarát Hírportál

Jürgen Klopp elárulta, miért nem számíthat Szoboszlai Dominikra

2024. február 4., vasárnap 17:53

Ismét fájdalmat érzett a combhajlítójában, emiatt alaposabb vizsgálatok várnak Szoboszlai Dominikra, a Liverpool magyar válogatott középpályására. A 23 éves futballista ezért nem utazott el szombaton a csapattársaival az Arsenal elleni londoni rangadóra – árulta el a mérkőzést megelőző interjúban a vörösök menedzsere, Jürgen Klopp.

Korábban megírtuk, hogy Szoboszlai Dominik kimaradt a Liverpool Arsenal elleni meccskeretéből, ám együttese eddig hivatalos indoklást nem adott a középpályás távolmaradásáról. Nem sokkal a kezdés előtt a csapat menedzsere, Jürgen Klopp azonban egy interjúban kitért a játékos állapotára, elárulva, pontosan miért is nem számíthatott rá a rangadón.

Ugyan az angol sajtóban híre ment, hogy Szoboszlai betegség miatt hiányzik, a német szakvezető ezt az információt cáfolta.

Dom a combja ugyanazon vagy legalábbis nagyon közeli részében érzett fájdalmat, mint ahol a sérülése is volt korábban. Meccs közben (a hétközi fordulóban lejátszott, Chelsea elleni rangadón – a szerk. megjegyzése) rendben volt, de utána kissé érezte, úgyhogy ránéztünk, és sajnos nem volt esélye, hogy játsszon a mai mérkőzésen

– nyilatkozta Klopp a Sky Sportsnak az Arsenal elleni rangadó előtt, mikor a magyar középpályás kimaradásának okáról kérdezték.

„Nem vállalhatunk semmilyen kockázatot. Meg kell várnunk a további diagnózist, de az így is világos volt, hogy nem lesz bevethető ma. Egyelőre ennyit tudunk” – tette hozzá a német tréner.

A mérkőzést idehaza közvetítő Spíler TV helyszíni bejelentkezésében Bérczi Barbara ugyancsak arról beszélt, a magyar válogatott csapatkapitánya ismét a combhajlítójával bajlódik. Az azonban továbbra sem egyértelmű, hogy kiújult-e a korábbi sérülése, ami miatt három hetet már ki kellett hagynia ebben az évben, vagy csak egy másik, nagyon hasonló problémával küzd.

Rovatok