Index Vakbarát Hírportál

David Beckham egy pillanat alatt az egyik legutáltabb ember lett a Távol-Keleten

2024. február 5., hétfő 10:36

Nem láthatták Lionel Messit, ezért visszakövetelik pénzüket azok a szurkolók, akik elsősorban az argentin világbajnok szupersztár miatt látogattak ki az Inter Miami meccsére Hongkongban. A dühös szurkolók az amerikai klub tulajdonosát, David Beckhamet is kifütyülték.

A 48 éves korábbi angol válogatott csapatkapitány Hongkongban tartózkodik az Inter Miami távol-keleti előszezoni túráján. A szurkolók, akik szinte kizárólag Messire lettek volna kíváncsiak a csapat legutóbbi találkozóján, percek alatt elkapkodták a jegyeket, összesen 40 ezer belépőt értékesítettek a szervezők.

A helyiek azonban, akik sok pénzt áldoztak a jegyvásárlásra (volt olyan, aki 160 ezer forintnak megfelelő összeget hagyott a jegypénztárnál), dühüknek adtak hangot, mert Lionel Messi egyetlen másodpercet sem játszott a helyi ligaválogatott ellen.

A 36 éves argentin ikon combizomsérüléssel küzd, ami miatt mindössze hét percet töltött a pályán néhány nappal korábban egy másik felkészülési mérkőzésen.

A szakmai stáb végül úgy határozott, hogy nem küldi pályára Messit, nehogy kiújuljon a nyolcszoros aranylabdás sérülése. Ez azonban nem tetszett a szurkolóknak, akik mindenáron látni akarták Messit, többször is kórusban követelték a becserélését.

A lefújás után Beckham mikrofont ragadott, hogy köszönetet mondjon a stadionba kilátogató nézőknek. Tapsvihar helyett azonban hangos füttykoncert harsant fel a lelátón. Pedig nem az ő döntése volt, hogy Messi nem játszik, a nézőket ez viszont cseppet sem érdekelte.

„Majdnem tíz éve várok arra, hogy láthassam Messit élőben játszani. Lehet, hogy hamarosan befejezi az aktív pályafutását, ezért vagyunk most különösen csalódottak” – nyilatkozta az egyik dühös szurkoló. Egy másik drukker azt mondta, csak azért ült repülőre Melbourne-ben, hogy láthassa Messit, és most átverve érzi magát.

Rovatok