Index Vakbarát Hírportál

Karambolozott a Real Madrid busza a Bajnokok Ligája-meccs helyszínén

2024. február 12., hétfő 17:56 | aznap frissítve

Nehezen indult a Real Madrid lipcsei túrája, a spanyol futballcsapat busza összeütközött egy személyautóval az egyik német autópályán. Személyi sérülés nem történt, a busz hétfő délután megérkezett a keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő helyszínére.

A Bild német napilap beszámolója szerint a Real Madrid játékosai és stábja hétfőn Erfurtba repültek, mivel a lipcsei reptérre sztrájk miatt nem tudtak. Innen busszal indultak Lipcsébe, a valamivel több mint száz kilométeres távot azonban nem tudták megtenni zökkenőmentesen.

Az A4-es autópályán egy fehér Toyotával ütközött a Real Madrid csapatbusza, a személyautó sávváltás közben ment neki.

A Bild szerint személyi sérülés nem történt, a Toyotában mintegy 3000 eurós kár keletkezett, a busz megúszta kisebb karcolásokkal a vezető felőli oldalon. A baleset megakasztotta az utazást, a Real Madrid egy gyors ellenőrzés után továbbhaladt, és hétfő délután végül megérkezett Lipcsébe.

A Real Madrid sztárjai közül Jude Bellingham nem volt ott a buszon a helyszíni beszámolók szerint, az angol válogatott középpályás minden bizonnyal kihagyja az RB Leipzig elleni nyolcaddöntőt, miután a Girona elleni szombati bajnokin kisebb bokasérülést szenvedett.

Kedden a Köbenhavn–Manchester City- és az RB Leipzig–Real Madrid-nyolcaddöntőket rendezik a Bajnokok Ligájában, mindkét találkozó 21 órakor kezdődik.

Rovatok