Index Vakbarát Hírportál

Újabb távozót jelentettek be a Megyeri úton

2024. február 22., csütörtök 08:09

Az edző- és tulajdonosváltás mellett már hat labdarúgó intett búcsút az Újpestnek idén: a legújabb távozó Tim Hall. A luxemburgi válogatott védő bő egy év után távozott a Megyeri útról.

Az átalakulás heteit-hónapjait éli a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest. A 20-szoros magyar bajnok nyártól a Mol leányvállalatának irányítása alá kerül, a tulajdonosváltással szinte együtt pedig edzőváltást is bejelentettek a csapatnál. Február elejétől Mészöly Géza vette át a megbukott Nebojsa Vignjevics helyét a kispadon.

A téli átigazolási időszak sokáig a távozókról szólt csupán a IV. kerületieknél, köztük koszovói, lett és szerb válogatott játékos is búcsút intett a Szusza Ferenc Stadionnak. A hazai transzferidőszak ugyan már lezárult, ez nem jelenti azt, hogy ne lennének további változások a keretben: szerdán bejelentették a luxemburgi válogatott középhátvéd, Tim Hall szerződésbontását is.

A luxemburgi védő 2023 januárjában érkezett Újpestre, és hamar a védelem alapemberévé vált. Első félszezonjában összesen 14 mérkőzésen lépett pályára. A jelenlegi, 2023–2024-es évadban 15 NB I-es találkozón, valamint egy Magyar Kupa-összecsapáson viselte csapatunk mezét

– írja az ujpestfc.hu-n megjelent közlemény.

A hétvégi Ferencváros elleni derbire készülő együttesnél az átigazolási időszak hajrájában azért akadtak érkezők is: az albán válogatott Albi Doka, az elefántcsontparti Aboubakar Keita, a grúz Davit Kobouri és a ZTE-től kölcsönvett Huszti András is Mészöly Gézáék játékosa lett.

Rovatok