Index Vakbarát Hírportál

„Őszintén lesz*rom, mit gondol erről a világ” – újabb emlékezetes megszólalás hagyta el Jürgen Klopp száját

2024. február 24., szombat 17:14

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool menedzserét, az idény végén távozó Jürgen Kloppot legutóbb arról is kérdezték, mi a véleménye arról, hogy sok kritika érte kollégáját, Mikel Artetát, aki látványosan ünnepelt, miután az Arsenal legyőzte az együttesét. A német szakember nem fogta vissza magát a válasz pillanatában.

Február elején az Arsenal hazai pályán 3–1-re legyőzte a Liverpoolt, Arteta pedig nem tudott parancsolni az érzelmeinek, a viselkedése miatt sok kritika érte őt az ellenfél szurkolóinak részéről.

Hallottam erről, de nincs hozzá közöm, én nem szóltam be neki. Mindenki azt csinál, amit akar. Nem én találtam ki az ökölrázást sem, nem is akarom levédetni. Azt teszed, ami neked és a csapatodnak a legjobb. Hogy ehhez mit szól a világ, azt őszintén lesz*rom! Ezt nyugodtan le is írhatod. Az ünneplés rólunk szól, nem másról. Lesz, akinek tetszik, és olyan is, akinek nem, ez van

mondta Klopp az őt kérdező újságírónak.

Vasárnap a Liverpool a Chelsea-vel találkozik az angol Ligakupa döntőjében, a finálé magyar idő szerint 16 órakor kezdődik.

Azt csak a döntőt megelőző utolsó edzésen döntik csak el, hogy a Szoboszlai Dominik, Mohamed Szalah, Darwin Núnez trió bármelyik tagja pályára léphet-e a Wembley-ben.

A sorozat rekordbajnoka a Liverpool, eddig kilenc elsőséget gyűjtött, további négy finálét vesztett el. A Chelsea ötször nyert, és ugyancsak négyszer fordult elő, hogy mindössze az ezüstéremmel kellett beérniük a csapat játékosainak és szurkolóinak.

LABDARÚGÁS
ANGOL LIGAKUPA
Vasárnap 16.00: Chelsea FC – Liverpool FC

Rovatok