Index Vakbarát Hírportál

Drámai végjátékban kapott ki a Manchester United az Old Traffordon

2024. február 24., szombat 19:51

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 26. fordulójában a Manchester United a 89. percben ugyan kiegyenlített a Fulham ellen, mégis kikapott.

A United mérkőzésén sokáig született gól, végül a londoni csapat törte meg a csendet: a 65. percben Calvin Basseyhez került a labda egy szöglet után, az első lövése még lejött a blokkról, másodjára aztán a léc alá bombázta a labdát a nigériai légiós.

A 89. percben jött a válasz, Bruno Fernandes lövése után Harry Maguire kotorta be a labdát a kapuba közvetlen közelről. A hazaiak viszont pont nélkül maradtak, a 97. percben Alex Iwobi talált be a manchesteriek kapujába.

A szezon meglepetéscsapata, az Aston Villa már 3–0-ra is vezetett a Nottingham Forest ellen, aztán az előnye hamar elolvadt, de végül 4–2-re nyertek a birminghamiek.

A Bournemouth – Kerkez Milossal a soraiban – saját közönsége előtt 1-0-ra kikapott a címvédő Manchester Citytől az angol labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.

A magyar válogatott védő kezdőként 88 percet töltött a pályán. A Bajnokok Ligája-győztes City immár 17 tétmeccse veretlen, mostani sikerével tartja egypontos lemaradását a Szoboszlai Dominiket foglalkoztató, éllovas Liverpool mögött.

A Bournemouth hét kör óta nem tudta begyűjteni a három pontot a Premier League-ben, írja az MTI.

A játéknap utolsó mérkőzésén az Arsenal 4–1-es győzelmet aratott a vendég Newcastle United felett. A Bajnokok Ligájában nyolcaddöntős Ágyúsok a szünetben két góllal vezettek, a 70. percre pedig már 4-0-ra elhúztak. A Szarkák a hajrában szerezték a becsületgóljukat.

Labdarúgás

Premier League, 26. forduló

Rovatok