Index Vakbarát Hírportál

Lőw Zsoltékat a tervezettnél sokkal korábban rúghatják ki a Bayern München kispadjáról

2024. március 3., vasárnap 14:35

Német sajtóértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy a Bayern München labdarúgócsapat nem várja meg a szezon végét az edzőváltással kapcsolatban, és a tervezettnél sokkal korábban kirúgja Thomas Tuchelt vezetőedzőt és stábját, amelynek tagja Lőw Zsolt.

Erről számolt be legutóbbi posztjában a német rekordbajnokhoz közel álló újságíró, Florian Plettenberg, aki korábban több olyan hírt szellőztetett meg a Bayern München kapcsán, amely igaznak bizonyult.

Mint ismert, a Bayern München az elvártakhoz képest sokkal rosszabbul teljesít a szezonban: a Német Kupából kiesett, a bajnokságban hétpontos a hátránya az éllovas Leverkusen mögött, így már korábban biztossá vált, hogy Thomas Tuchelék távoznak az idény végén. 

A müncheniekre jövő kedden rendkívül fontos mérkőzés vár a Bajnokok Ligájában, mivel azok után, hogy a nyolcaddöntő első mérkőzésén egygólos vereséget szenvedtek a Lazio otthonában, hazai pályán kell kiharcolni a továbbjutást. 

Amennyiben ez nem sikerül, és a német sztárcsapat idejekorán búcsúzik az elitsorozattól, Thomas Tuchel és stábjának már a mérkőzés után megköszönheti a munkát a vezetőség. 

Így könnyen lehet, hogy Lőw Zsolték müncheni karrierjéből már csak egy mérkőzés maradt hátra. Egyébként a bajnokságban éllovas Leverkusen vasárnap estére 10 pontosra növelheti előnyét a Bayernhez képest, amennyiben legyőzi idegenben a Kölnt. 

Rovatok