Index Vakbarát Hírportál

A PSG 200 millió eurót ajánlott a Barcelonának Mbappé utódjáért

2024. március 10., vasárnap 14:58

A spanyol Marca értesülése szerint a La Ligában szereplő Barcelona kikosarazta a Paris Saint-Germain 200 millió eurós ajánlatát Lamine Yamalért.

A madridi lap úgy tudja, hogy a párizsiak a héten tárgyaltak a katalánokkal a még mindig csak 16 éves támadó megszerzéséről, de hiába az óriási ajánlat, a gránátvörös-kékek számára ez is kevésnek bizonyult.

Nem ő lenne az első, aki a két fél között váltana klubot, Neymar 222 millió euróért ment anno Párizsba, Lionel Messi pedig szerződése lejártával ingyen váltott a PSG mezére.

Utóbbi óta az egyik, ha nem a legnagyobb Barcelona-tehetségnek tartott Yamal fiatal kora ellenére már 38 tétmérkőzésen lépett pályára a felnőttcsapatban (hat gól és hét gólpassz a mérlege).

Sőt, Yamal már a spanyol válogatottban is szóhoz jutott, négy meccsen két gólja van a nemzeti együttesben, érthető hát, hogy minden európai nagycsapat szívesen látná hosszú távú terveiben.

A PSG annál is inkább, mert a nyáron távozik az együttestől a legnagyobb sztár, Kylian Mbappé, aki minden bizonnyal a Real Madridhoz teszi át a székhelyét.

A katalánok pedig érthető módon nem szeretnék elveszíteni jövőjük egyik legfényesebb zálogát, még ekkora összegért cserébe sem.

(Borítókép: Alex Caparros/Getty Images)

Rovatok