Index Vakbarát Hírportál

Tizenhat légiós, köztük Kerkez Milos csapattársa is érkezik Budapestre

2024. március 15., péntek 15:06

Kijelölte a magyarok és az osztrákok elleni felkészülési mérkőzésre készülő 29 fős bő keretét Vincenzo Montella, a török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – adta hírül a Magyar Távirati Iroda.

A török szövetség honlapján pénteken közzétett névsorban 16 idegenlégiós szerepel, köztük a magyar válogatott Kerkez Milos bournemouth-i klubtársa, a támadó Enes Ünal.

Kapusposzton csak Törökországban játszó labdarúgókra számít Montella, akinek együttesében ott van az olasz Internazionaléban szereplő Hakan Calhanoglu, valamint a Real Madridot erősítő Arda Güler is.

A magyar–török mérkőzés jövő pénteken lesz a Puskás Arénában, a rivális hétfőn kezdi meg a közös edzéseket. A találkozó után a török csapat Magyarországon marad, és itt készül a március 26-i, osztrákok elleni bécsi felkészülési mérkőzésre.

Marco Rossi együttese ugyanazon a napon Koszovót fogadja ugyancsak a Puskás Arénában.

Az Európa-bajnokságra készülő magyarok júniusban további két felkészülési meccset játszanak, az Eb-n pedig június 15-én Svájccal, 19-én a házigazda németekkel, valamint 23-án a skótokkal találkoznak a csoportkörben.

A török válogatott kerete:

(Borítókép: Federico Titone/SOPA Images/LightRocket via Getty Images)

Rovatok