Index Vakbarát Hírportál

Barcelona után Manchesterből is kosarat kapott a csatárkereső PSG

2024. március 15., péntek 16:01

Angol lapértesülések szerint Barcelona után Manchesterből is kosarat kapott a Paris Saint-Germain, ezúttal Marcus Rashford ügyében.

A párizsi együttes a nyáron minden bizonnyal elveszíti legnagyobb értékét, Kylian Mbappét, aki valószínűleg a Real Madridhoz teszi át a székhelyét.

A francia rekordbajnok a múlt héten a Barcelonánál kopogtatott, hogy a még mindig csak 16 éves, de már komoly nemzetközi rutinnal bíró Lamine Yamal megkaparintása iránt érdeklődjön, de hiába a mesésen hangzó 200 millió eurós ajánlat, a katalánok nem kívánnak megvárni jövőjük zálogától.

Angol lapok arról számoltak be, hogy a PSG figyelme ezt követően Manchester felé kalandozhat, és a United angol válogatott futballistáját, Marcus Rashfordot csábítaná el.

Ez viszont ugyancsak hiábavaló próbálkozásnak tűnik:

Nem azért hosszabbítottunk vele az előző idényben négy évre, mert szándékunkban áll eladni. A jövőnk fontos szereplője, nem foglalkozunk az eladásával

– felelte Erik Ten Hag menedzser arra a kérdésre, hogy távozhat-e a 26 éves angol futballista.

A klub saját nevelésű játékosa 2016 februári debütálása óta összesen 393 tétmérkőzésen lépett pályára a felnőttcsapatban, ezeken a fellépéseken 130 gól és 74 gólpassz a mérlege.

(Borítókép: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images)

Rovatok