Index Vakbarát Hírportál

Szoboszlai Dominik legjobb liverpooli barátját a Real Madrid nézte ki magának

2024. március 22., péntek 13:36

Egybehangzó sajtóértesülések – többek között Fabrizio Romano – szerint a spanyol élvonalbeli Real Madrid szívesen szerződtetné a Liverpool jobb hátvédjét, Trent Alexander-Arnoldot. Az angol válogatott labdarúgónak 2025-ig van élő szerződése a klubbal.

Azok után, hogy Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain világsztárja minden bizonnyal nyártól Madridban folytatja, újabb klasszis labdarúgót hoztak szóba a spanyol csapattal. A legfrissebb hírek szerint a Real Madrid radarján Trent Alexander-Arnold tűnt fel, akit szívesen látnának a spanyol fővárosban. 

Fabrizio Romano úgy értesült, hogy

Alexander-Arnold 2025-ig szóló kontraktusának meghosszabbítása egyelőre nem realitás, a tárgyalások egy ideje nem haladnak, így több sztárcsapat szívesen szerződtetné az angol játékost – adott esetben már idén nyáron. 

Annak ellenére, hogy a Real Madridnak jobb hátvéd pozícióban az első választás Dani Carvajal, a spanyol játékos már 32 éves, így a hosszú távú tervekbe abszolút passzolna Alexander-Arnold, aki egyébként Szoboszlai Dominik legközelebbi barátja Liverpoolban.

Sajtóértesülések szerint a felek még nem tárgyaltak egymással, a kapcsolatfelvétel nem történt meg, de amennyiben biztossá válik, hogy Trent Alexander-Arnold nem hosszabbítja meg szerződését a klubbal, a Real Madrid gyorsan léphet. A hírek szerint a jobb hátvéd Jürgen Klopp távozása miatt is bizonytalan a folytatásban. 

(Borítókép: Getty Images)

Rovatok