Index Vakbarát Hírportál

Kerkez Milosék nagy lépést tettek a legfontosabb céljuk felé

2024. április 3., szerda 08:28

Kerkez Milos csapata, a Bournemouth házigazdaként 1–0-ra legyőzte a Crystal Palace-t az angol labdarúgó-bajnokság 31. fordulójának keddi játéknapján.

A találkozó egyetlen gólját – a magyar válogatott hátvéddel együtt a 65. percben becserélt – Justin Kluivert szerezte a nyolcvanadik percben.

A Bournemouth mérlege a legutóbbi öt bajnoki meccsén négy győzelem és egy döntetlen, ezzel kényelmes helyzetbe került a bennmaradást illetően, írja az MTI.

A kiesés elől menekülő Nottingham a Fulham ellen gyűjtötte be a három pontot, a keddi játéknap többi mérkőzésén pedig egyaránt 1–1-es döntetlen született.

A Tottenham már az ötödik percben vezetett Londonban, mégsem tudott nyerni a West Ham United ellen, amely szombaton a szezon egyik legfordulatosabb meccsén kapott ki a Newcastle United vendégeként.

Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool a sereghajtó Sheffield United csapatát fogadja csütörtök este. Az Európa-ligában negyeddöntős csapat vasárnap a Brighton legyőzésével visszavette az éllovas pozíciót az Arsenaltól, amely döntetlent játszott a másik nagy riválissal, a címvédő Manchester Cityvel.

A második helyen álló Arsenal szerda este a bennmaradásért küzdő Lutonnal játszik hazai pályán, míg a címvédő City a szezon meglepetéscsapatával, az Aston Villával csap össze, Pep Guardiola együttesének tehát alaposan meg kell szenvednie a győzelemért – a BL-címvédő a legutóbbi vereségét éppen a birminghamiektől szenvedte el december elején.

Futball

Premier League

31. forduló

Szerdán játsszák:

Csütörtökön játsszák:

Rovatok