Index Vakbarát Hírportál

Bocsánatot kért az edző, aki megszállott törpének nevezte Messit

2024. április 8., hétfő 15:22

Nico Sánchez, a Monterrey labdarúgócsapat segédedzője bocsánatot kért, miután kiszivárgott egy hangfelvétel, amelyen a világbajnok Lionel Messit „megszállott törpének” nevezte.

A Lionel Messi nélkül felálló Inter Miami néhány nappal ezelőtt hazai pályán szenvedett 2–1-es vereséget a Concacaf Bajnokok Ligája-negyeddöntő első mérkőzésén. A mérkőzés előtt Fernando Ortiz, a Monterrey vezetőedzője azt mondta, aggódik, hogy az argentin híresség miatt manipulálhatják a játékvezetők az Inter Miami találkozóit.

A USA Today beszámolója szerint a meccs után Luis Suárez, Jordi Alba, Messi és Tata Martino vezetőedző kérdőre vonta a trénert a szavai miatt. Előkerült egy hangfelvétel is, amin a Monterrey segédedzője, Nico Sánchez beleállt Messibe:

A törpe olyan volt, mint egy megszállott, az ördög arcát öltötte magára. Az öklét rázva azt kérdezte tőlem, mégis mit képzelek magamról. Nem reagáltam semmit a provokációra, ez csak olaj volt a tűzre. Az a szegény bolond Tata Martino is ott állt előttem, és kérdezgetett, hogy most nekiállok-e sírni. Súlyos dolgot követtek el, be akarták sározni a játékot

Sánchez a közösségi médiában aztán bocsánatot kért Martinótól, de Messi nevét nem ejtette ki, írja a The Guardian. Az argentin sztár sérülés miatt csaknem egy hónapot volt kénytelen kihagyni, de szombat este visszatért, és rúgott egy mesés gólt.

Rovatok