Index Vakbarát Hírportál

Fegyelmi eljárást indított az MLSZ a Ferencváros ellen

2024. április 24., szerda 13:15

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottságának elnöke fegyelmi eljárást indított a múlt szombaton játszott Ferencváros–Kisvárda NB I-es mérkőzésen történt szurkolói rendzavarások miatt.

Az mlsz.hu-n olvasható közlemény szerint az eljárást „megbotránkoztató, obszcén kifejezések skandálása, pirotechnikai eszközök használata, valamint a mérkőzés után a szurkolók elzárt területre történő bejutása” miatt folytatják le, írja az MTI.

Az összecsapás gól nélküli döntetlennel zárult, ezzel a Ferencváros sorozatban a hatodik, összességében pedig a 35. bajnoki címét nyerte meg.

A Fradihoz kapcsolódó hír, hogy szerdán az NB I és az NB II listavezetője a döntőbe jutásért csap össze a Magyar Kupában.

A Nyíregyháza azonban nem tudja hazai pályán rendezni a meccseit, ezért a balmazújvárosi stadionban lesz jelenésük a népligetieknek. Ez azért fontos, mert a mostani szezontól már minden magyar kupameccsen van VAR – Balmazújvárosban viszont nincs kiépítve a rendszer, így a videóbíró nem szólhat bele a mérkőzés alakulásába.

Elsőként a Paks jutott döntőbe a Magyar Kupában, a tolnaiak a Kisvárdát győzték le a másik elődöntőben kedd este.

Rovatok