Index Vakbarát Hírportál

Meglepő helyről pótolnák a Liverpoolnál Mohamed Szalahot

2024. május 9., csütörtök 13:15

Számos változás várható a nyáron a Szoboszlai Dominiket is foglalkoztató Liverpoolnál, köztük Mohamed Szalah régóta lebegtetett szaúdi szerződése. Ha erre a nyáron sor kerül, a csapat korábbi játékosa Németországból pótolná az egyiptomi sztárszélsőt.

Az már biztos, hogy Jürgen Klopp az idény végén távozik a PL-csapattól, és az is valószínűsíthető, hogy a Feyenoorddal egy éve bajnoki címet nyerő Arne Slot váltja őt a kispadon. 

Természetesen már elkezdődtek a találgatások a lehetséges igazolásokkal kapcsolatban, de az elmúlt években rendre felvetődő Mohamad Szalah-átigazolás is ott lebeg a levegőben.

Ha a szaúdi csábításnak ezúttal már nem tud ellenállni az egyiptomi szélső, akkor a klub korábbi játékosa, Jermaine Pennant az együttessel szóba hozott és általa is nagyra tartott Michael Olise helyett Németország felé kacsingatna.

Nem hiszem, hogy Olise ideális utódja lenne Mohamed Szalahnak. Tapasztaltabb játékosra van szükség, mint például Leroy Sané. Számomra ő remek igazolás lenne, rendkívül gyors, mindkét szélen tud játszani. Amikor az Emiratesben játszott, teljesen darabokra szedte az Arsenalt. Ha ezt valaki meg tudja csinálni, akkor csodálatos igazolás lenne. A City korábbi játékosaként ismeri a Premier League-et is, úgyhogy én inkább Leroyt szerződtetném, bár Olise is jó játékos

– vélekedett a klub korábbi szélsője.

(Borítókép: John Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Rovatok