Index Vakbarát Hírportál

Elbúcsúztatta csapata a magyar válogatott meghatározó játékosát

2024. május 11., szombat 16:03

A Freiburg labdarúgócsapata a szombat délutáni, Heidenheim elleni bajnoki mérkőzés előtt elbúcsúztatta Szalai Attilát, aki utoljára tagja a keretnek hazai mérkőzésen.

A magyar válogatott meghatározó játékosa télen tette át székhelyét Freiburgba kölcsönszerződés keretében, ahol Sallai Roland csapattársa. A Hoffeinheimben kegyvesztetté vált Szalai annak reményében érkezett a klubhoz, hogy több játéklehetőséghez jusson, de a Freiburgban sem vált alapemberré, mi több, mindössze három bajnoki mérkőzésen kapott lehetőséget. 

A Freiburg utolsó, hazai bajnoki mérkőzése előtt a műsorközlő elbúcsúztatta Szalai Attilát, akinek a szezon végeztével lejár a kölcsönszerződése, és visszatér Hoffeinheimbe. A Sportal helyszíni beszámolója szerint a magyar válogatott védője annak ellenére, hogy alig lépett pályára a csapat mezében, bekeretezett emlékképet kapott a klubtól. 

Attilának tovább sportsikereket és sikeres Eb-szereplést kívánunk

– tette hozzá a műsorközlő. A Heidenheim elleni bajnoki mérkőzésen Szalai ezúttal sem tagja a kezdőcsapatnak, Sallai Roland viszont az első perctől kezdve a pályán volt. Érdekesség, hogy a Freiburg vezetőedzője, Christian Streich szintén ezen a mérkőzésen búcsúzott a hazai közönségtől, mivel a szezon végén távozik a klubtól. 

Bundesliga, 33. forduló

péntek:

szombat:

vasárnap:

Rovatok