Index Vakbarát Hírportál

Dárdai Pál megerősítette, hogy távozik a Herthától

2024. május 12., vasárnap 12:40

Dárdai Pál, a német másodosztályban játszó Hertha BSC edzője egy sajtótájékoztatón megerősítette, hogy valóban távozik a klubtól.

A minap már írtunk róla, hogy több német lap egybehangzóan arról számolt be szombaton: a Hertha nem hosszabbítja meg Dárdai Pál szerződését, így a 48 éves tréner az év végén távozik a csapattól.

A Hertha a Bundesliga 33. fordulójában lejátszotta mérkőzését a Kaiserslautern ellen, amelyet 3–1-re megnyert. A mérkőzés után Dárdai Pál sajtótájékoztatót tartott, ahol megerősítette, hogy valóban távozik a csapattól. 

30 éve vagyok itt. Ez a 120. búcsúm itt. Szerintem teljesen normális, hogy nem érzek haragot, sem örömöt. Ebben a városban élek a családommal, ami most történik, az teljesen normális. Nincs ezzel semmi baj, én örökké herthás maradok

– fogalmazott az nb1.hu szerint a magyar edző. 

Dárdai Pál hozzátette: sajnálja, hogy csapata nem jutott fel a Bundesligába, de igyekszik kiélvezni az utolsó napjait a csapatnál.

Most hazamegyek a családomhoz és a kutyámhoz, aztán iszom sört, majd borozom, és elszívok egy szivart. Még vár rám egy csodás hét, amíg motiválhatom a srácokat

– mondta Dárdai Pál a sajtótájékoztatón. A német másodosztály zárófordulójában az Osnabrück otthonába látogat a magyar edző csapata.

Rovatok