Index Vakbarát Hírportál

Milliárdos otthonokkal is házal olimpiai bajnokunk

2022. március 27., vasárnap 18:22

Korábbi kiváló sportolónk, Fazekas-Zur Krisztina ingatlanosként éli az amerikai álmot a tengerentúlon – derül ki a Blikk vasárnapi cikkéből.

Kétszeres olimpiai, nyolcszoros világ- és hétszeres Európa-bajnok kajakozónk március 15-én jelentette be, hogy 41 évesen felhagy az aktív sportolással. 

A 2012-ben Londonban Szabó Gabriellával, Kozák Danutával és Kovács Katalinnal, 2016-ban Rio de Janeiróban pedig Szabóval, Kozákkal és Csipes Tamarával olimpiai bajnoki címet szerző sportoló hirtelen jött ötlettől vezérelve vágott bele az ingatlanközvetítésbe. Az olimpiai válogató miatt csak tavaly év végén fejezte be az iskolát, január óta űzi munkaként ezt a tengerentúlon.

Ez egy nagyon jó meló, szabad az időbeosztás, és tulajdonképpen emberekkel kell beszélgetni, ami nekem menni szokott. Az biztos, hogy megéri itt ingatlanoskodni, a jutalékokkal jól lehet keresni, ha beindul az ember karrierje. Egymillió dollár alatti ház alig van a kínálatunkban, nagyon kemény a piac, van, hogy egy házra ötven vevő érdeklődik

– idézi Fazekas-Zurt a Blikk, amely cikkében megjegyzi, hogy a korábbi kiváló sportoló már 10 millió dollárért (3,3 milliárd forintért) árult otthonnal is foglalkozott. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Krisztina F. Zur (@krisztinazur) által megosztott bejegyzés

Fazekas-Zur új karrierjének elején jár, az olimpiai bajnoki címek pedig itt sem jönnek rosszul – elmondása szerint nem szokása ezt hajtogatni, de a tanácsokra hallgatva azért kiemeli internetes felületein.

A 2010-ben Amerikába költöző Fazekas-Zur férjével, a szintén korábbi kajakos Rami Zurral Kaliforniában alapított családot, két fiuk pedig örökölte a mozgás szeretetét, a hétéves Noah úszik és focizik, ahogyan a hároméves Daniel is.

Előbbi a születése óta minden évben járt Magyarországon, és jól is beszéli a nyelvet, utóbbi a koronavírus-járvány miatt kevés alkalommal lehetett hazánkban, és neki még annyira nem megy a magyar – mesélte Fazekas-Zur a Blikknek.

Rovatok