Index Vakbarát Hírportál

Hiába a Bayern érdeklődése, Spanyolországban maradhat a magyar kiscsatár

2023. június 29., csütörtök 11:21

Jelen állás szerint a Saski Baskoniának van a legnagyobb esélye Hanga Ádám szerződtetésére – írja az Euroleague News. A Twitter-csatorna szerkesztői úgy tudják, a Bayern München továbbra is a kérők között van, ám a magyar válogatott kosárlabdázó jelenleg már a korábbi klubjához áll a legközelebb.

Amint arról beszámoltunk, a Real Madridtól két idényt követően szerződése lejártával távozik Hanga Ádám. A magyar válogatott kosárlabdázót az elmúlt napokban a legutóbbi Euroliga-kiírás döntősével, a görög Olympiakosszal, valamint a német bajnokság 3. helyén zárt Bayern Münchennel is összeboronálták.

A friss sajtóhírek szerint azonban hiába tűnt hétvégén még befutónak a bajor csapat, Hanga végül Spanyolországon belül válthat, méghozzá korábbi klubjához, a Baskoniához aláírva.

Hanga 2013 és 2017 közt szerepelt a négyszeres bajnoknál – a legjobb közös eredményük a bajnokságban a 2016–2017-es idényben elért harmadik hely volt.

A profi pályafutását az Albánál kezdő alacsonybedobó eddigi Spanyolországon kívül csak Olaszországban légióskodott, a 2014–2015-ös évadban kölcsönben az Avellino játékosa volt.

Rovatok