Index Vakbarát Hírportál

Visszatérhet a focista, aki megölette exbarátnőjét, majd kutyákkal felfalatta a holttestet

2017.03.15. 13:58 Módosítva: 2017.03.15. 14:13

Bruno de Souza futballkapus volt 2010-ig, amikor is megtervezte exszeretőjének a meggyilkolását. Megkereste a megfelelő embereket, akik a nőt brutálisan megölték, majd kutykkal etették meg a holttestét.

A nő, Eliza Samudio, modell volt, és a nős férfi szeretője. Aztán 2009-ban teherbe esett tőle, de a férfi ellenében nem abortálta a magzatot, hanem megszülte. A férfinak el kellett tartania a nőt, aztán jött a gyilkosság. A férfit gyorsan elkapták, és 22 éves börtönbüntetésre ítélték.

Most azonban szabadon engedték, miközben fellebbezése elbírálására várt, írja az Independent, amely beszámol arról is, hogy ezután a 32 éves férfit leszerződtette a másodosztályú Boa Esporte, ami őrült hullámokat vert Brazíliában.

A szerződést két évre kötötték, a sajtótájékoztatón De Souza (a képen balra) nem volt hajlandó válaszolni azokra a kérdésekre, amik a gyilkosságra illetve arra vonatkoztak, hogy szerinte kiérdemelte-e azt, hogy mezt húzzon és folytassa pályafutását.

Az elnök, Rone Moraes da Costa azzal védekezik, hogy nem ők tehetnek arról, hogy a férfit kiengedték, ők csak a lehetőséget akarták neki megadni, hogy bizonyítsa, megváltozott, és hogy visszailleszkedjen a társadalomba.

A szponzorok nem biztos, hogy ugyanígy látják, egyikük már megszakította a kapcsolatát a klubbal.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok