Index Vakbarát Hírportál

Elhajtotta ellenfelét, nem fogott kezet a meccs után

2017. május 31., szerda 15:34 | aznap frissítve

Valami lehetett kedden a Roland Garroson a levegőben, mert Maxime Hanou bunkósága mellett egy másik francia teniszező, a szabadkártyával induló Laurent Lokoli is hihetetlen sportszerűtlenséggel került a címlapokra, de a szlovák Martin Klizan sem járt messze tőle.

A 4 óra 39 perc alatt lezajlott, 7-6(4), 6-3, 4-6, 0-6, 6-4-es eredménnyel befejeződött meccs nem ért véget kézfogással, sőt a vesztes francia a végén még el is hajtotta ellenfelét.

Lokoli állítja, volt rá oka, hogy így viselkedjen. Azt mondta és erről felvételek is vannak, hogy Klizan már a meccs közben tiszteletlenül beszélt vele. A legjobban pedig az borította ki a franciát, hogy a negyedik szettben, amelyet Lokoli 6-0-ra nyert meg, a szlovák sántikált és végig a fájós lábára panaszkodott, az ötödik szettben aztán pedig úgy futott, mint egy nyúl.

Klizanra a következő körben ennél sokkal komolyabb csatára kell számítania, a háromszoros Grand Slam-győztes, a Roland Garros legutóbbi döntőse, a világelső Andy Murray lesz az ellenfele.

Rovatok