Index Vakbarát Hírportál

Megveszi a Windows 7-et, vagy inkább átáll Linuxra?

2009. október 19., hétfő 09:08

A héten Magyarországon is megjelenik a Windows 7 operációs rendszer, és a Microsoft nagyon próbálja meggyőzni a júzereket arról, hogy érdemes áttérni. Írja meg, hogy mik a tervei a Windows 7-tel!

Az október 22-én megjelenő Windows 7 mellett szól, hogy tele van praktikus újításokkal, fut a régebbi gépeken, a gyengébb netbookokon, és a legmodernebb érintőkijelzős csúcshardvereket is ki tudja használni. Még a nagy riválisnak számító Apple Macbookján is bebútolható a Mac OS X mellett. Vagy helyett.

Ugyanakkor ellene szól, hogy nem ingyenes, mint mondjuk az Ubuntu Linux, sőt, nagyon sokba kerül. Válságban az ember meggondolja, hogy mire költ, és elég hülyén nézne ki a karácsonyfa alatt egyetlen telepítő dvd. Aki pedig megengedhetné magának, azt talán már elcsábította az Apple az iPhone-nal.

Írja meg hozzászólásban, hogy most milyen operációs rendszereket használ, megveszi-e a Windows 7-et, új gépen vagy régin telepíti. Vagy a Microsoft teljesen hidegen hagyja, és a jövőben inkább valami másra vált?

Rovatok