Index Vakbarát Hírportál

Óriás sorok állnak a Microsoft boltja előtt

2015. október 27., kedd 08:57

A Microsoftnak végre sikerült tömegeket megmozgatnia, legújabb New York-i üzletének megnyitóján hosszú sorokban várták a leendő vásárlók a nyitást. A rajongók nem csupán az üzlet megnyitójára jöttek, mostantól lehet megvásárolni a majdnem egy hónapja bemutatott új Surface termékeket is.

A Microsoft a legnépszerűbb cégeket követi azzal, hogy Manhattanben, az Ötödik sugárúton nyitott üzletet. A cég már 2009 óta keresi a legjobb helyét ennek az üzletnek. Az nagyjából biztos volt, hogy Manhattanben lesz a bolt. Az időzítés is nagyon fontos tényező volt, mert igazán nagyot akartak durrantani.

Az idő pedig most jött el a legújabb termékekkel, amelyekről eddig csak jókat írtak a tesztelők. Az amerikai és nyugat-európai szaklapokban két eszközről ájuldoznak a tesztelők, az egyik a Microsoft által bemutatott Surface Book, a másik a Lenovo Yoga 900.

A többszintes üzletben minden megtalálható, ami Microsoft. Minden emeletnek más lesz a tematikája, külön emeleten lesznek a mobileszközök, külön az Xbox konzolok és játékok, lesznek játszósarkok is, ahol a vásárlók Xboxokon játszhatnak a legújabb játékokkal.

Rovatok