Index Vakbarát Hírportál

Napokon belül itt lehet az iPhone 9

2020. április 2., csütörtök 12:02

A sokak által kedvelt kis kijelzős és olcsó iPhone SE utódja várhatóan napokon belül megjelenik, a 9to5Mac hírportál legalábbis ezt a következtetést vonta le egy tokról készült fotóból.

A kiegészítő azért lett gyanús, mert az egyik legnagyobb amerikai elektronikai bolthálózat, a Best Buy raktárába érkezett, és azt a kérést mellékelték hozzá, hogy a hét végéig ne vegyék fel a készletbe. Az jól kivehető a tárgy méreteiből, hogy egy 4,7 hüvelykes kijelzőjű iPhone-hoz készült, a titkolózás pedig egy új terméke érkezését sejteti.

Valószínűleg nem vasárnap lesz a bejelentést, ha valóban az közeleg, sokkal esélyesebb egy jövő hét eleji bemutatkozás.

Eddig annyit tudunk a várva várt olcsó modellről, hogy a kijelzőjén nem lesz betüremkedés kamerával és arcleolvasó szenzorral, mert a mobil ujjlenyomatos azonosítást kap, akárcsak a régebbi modellek. Várhatóan beletesznek a mobilba egy Apple A13 csipet, hogy a modern appokat is gyorsan lehessen futtatni, és állítólag készül egy nagyobb, 5,5 hüvelykes kijelzővel felszerelt változat.

A koronavírus miatt ellentmondásos hírek jelentek meg a következő várható iPhone modellekről, többen írtak a bemutató elnapolásáról. Ez a tok viszont az első kézzel fogható utalás arra, hogy talán mégiscsak sikerül tavasszal piacra dobni az új mobilt.

(9to5Mac)

Rovatok