Index Vakbarát Hírportál

Új tabletet, laptopot és háztartási kisgépeket is bejelentett a Honor

2020. május 19., kedd 16:16

A Huawei-csoporthoz tartozó Honor az okostelefonok, hordható eszközök és notebookok után új termékkategóriákat is bejelentett, például lesz routerük, és okos háztartási eszközökkel is foglalkoznak majd. 

A cégcsoport egy ideje már erőteljesen ökoszisztémában gondolkozik, ebbe pedig nemcsak a hagyományos okoseszközök tartozhatnak bele, hanem az okos háztartási eszközök is. A kínai cég a Honor Choice termékcsaládhoz egy új vezeték nélküli fülhallgató mellé bemutatott

Új lapotop, tablet, router és okostévé

A 16,1 hüvelykes MagicBook Pro laptopról egyelőre annyit tudni, hogy  10. generációs Intel Core i7 processzor és NVIDIA GeForce MX350 grafikus vezérlő kerül bele, és először Oroszországban lehet majd megvásárolni ősztől. Nálunk azonban elérhető már a Honor Magicbook, amit ki is próbáltunk.

Jön egy új tablet, a Honor ViewPad 6 Kirin 985 5G csipet kap, támogatja a Wi-Fi 6+ szabványt, és 2K felbontású a kijelzője. A Honor Router 3 szintén támogatja a Wi-Fi 6 szabványt, és akár 3000 Mbps sebességre képes 2,4 GHz-es és 5GHz-es frekvencián. Bejelentettek 65-, 55-, és 50 hüvelykes kijelzőjű 8K felbontású okostévét is. 

A termékek nyáron érkeznek, de hogy  mennyibe kerülnek, és  melyik kerü l itthon is forgalomba, arról egyelőre nincs információnk. 

Rovatok