Index Vakbarát Hírportál

Repülő ablakából filmezték le az „ufót”

2022. január 9., vasárnap 12:32

Lenyűgöző és egyben meghökkentő videót vett fel egy repülőgéputas a felhők felett szárnyaló légi jármű fedélzetéről. Az ablakon át az látszik, hogy a felhők közül függőlegesen kiemelkedik egy látszatra repülő csészealj, és a mozgó utasszállítóval – amely általában 700-800 kilométer per órás sebességgel hasítja a levegőt – látható erőlködés nélkül tartja a tempót. 

Nem ez az első ufóészlelés, amelyet rögzítettek, ahol a fizika törvényeinek ellentmondóan viselkedik a megfigyelt azonosítatlan repülő tárgy. A Pentagon volt tisztje évek óta bizonygatja, hogy ufók márpedig igenis vannak, csak a főnökei nem akarták ezt nyilvánosan elismerni, éppen azért, mert cikinek érezték, hogy van egy olyan jelenség a bolygón, amiről senki nem tudja megmondani, hogy mi. 

Mert ugye az ufó azonosítatlan repülő tárgyat jelent, és olyan dolgokra értjük, ami repül, tárgyszerű, és nem tudjuk mi az. 

Végül a Pentagon elismerte a felvételek valódiságát és azt is, hogy vannak azonosítatlan repülő tárgyak, amelyek lényegében azt csinálnak, amit akarnak, mivel nincs olyan technológiai eszköz az emberiség birtokában, amely fel tudná venni velük a versenyt. 

A legtöbb dologra azonban van magyarázat, így a fenti videóra is, bármennyire is izgalmasnak tűnik a videófelvételen látott jelenség. Repülésipari forrásunk felhívta a figyelmet:

nem csészealj, hanem egy másik, távolodó repülőgép és a kondenzcsíkja, amely a balról jobbra áthaladt azon repülőgép alatt, amelyből filmezték. Gyakorlatilag mindennapos látvány.

Rovatok