Index Vakbarát Hírportál

Az új rekorder: társasházi lakás 1,5 millióért... de euróban!

2008.12.05. 10:30

LUXUS NIGHTHa nem számítjuk a félreárazott Hauszmann lakás pünkösdi királyságát, akkor alighanem megvan a legdrágább fővárosi lakás. Gábor ajánlotta figyelmünkbe ez a XII. kerületi kecót, amelyik a fotók alapján mintha csak egy külföldi városblogból lenne kiollózva. Dobtunk egy mailt az ingatlanosnak, aki megosztott velünk pár információt és fotót róla. Ha valaki többet tud, ne fojtsa magába! Sok kép és szöveg alább.

Luxus, szuper panorámás társasházi lakás eladó a XII. kerület, Svábhegyi részén, tájvédelmi körzet határán. Az 5500 nm-es különleges adottságú telken felépült, 2008-ban befejezett épület minden képzeletet felülmúló különlegesség a Magyarországi ingatlankínálatban. Az 5 lakásos ház külsõ design-ja nagyon egyedi. Fény és esõ érzékeny, automatán változó lamellák borítják. Az extrák, mint pl. interneten keresztül állítható medence hõfok, webkamerákon keresztül figyelemmel követhetõ ház, a kertben elhelyezett fények tucatjai, és a lakáshoz tartozó 3 garázshely csak egy pár a sok közül. Az építtetõ mûvész egyedi szobrai és kert díszei varázsolják a helyet olyanná, hogy egy pillanatra az ember el is feledi, hogy Magyarországon van, ez egy más világ. Ezt látni kell! További részletes információt külön kérésre küldök email-ben.

Ezt meg még kaptuk hozzá:

Minden tetőhöz tartozik egy jakuzzi is ami feszített víztükrü vagyis ráfolyik a városra :) Plusz egy medence is. Természetesen újjlenyomattal lehet feljutni a garázsból a lakásba.  LG léggkondi rendszer van benne ami egyszerre tud fűteni, hűteni,és szagelszívni is. Akár külön külön. Egy titkos infó amit ne említs meg aki építette:...

... mert annyira diszkrétek vagyunk.

LUXUS

 LUXUS 2
 LUXUS FÜRDÕ
LUXUS KERT
 LUXUS ROOM


Egy kicsit olyan hangulata van, mint a Woody Allen jövőben játszódó Hétalvójának. Aztán senki se csodálkozzon, ha a környéken leütik egy kétméteres banánnal vagy rátámad egy olyan futurisztikus szörny, aminek a "teste mint egy rák, a feje meg mint egy szociális munkásé".



Rovatok