Index Vakbarát Hírportál

Ilyen a tökéletes albérletkeresés

2015.05.26. 08:41

Miközben a klasszikus apróhirdetős korszakban még teljesen természetes volt, hogy a lakást kínál mellett volt egy lakást keres rovat is, már ez teljesen eltűnt. Oké, hogy kínálati piac van, meg minden, de akkor is elég hasznos tud lenni. 

Ezt a remek infografikát egy olvasónk küldte be, hogy nahát, mit talált, de mint kiderült a hirdetésben szereplő újságíró itt dolgozik nálunk, csak egy magazinnal odébb.

Ráírtam Dávidra, akiknek úgy néz ki van egy elég komoly jelöltjük már, de azért megosztom veletek is a képet. Egyrészt, mert mi van, ha mégsem jön össze, másrészt meg szerintem annyira klassz ez a grafika, hogy remek követendő példa lehet bárkinek.

Én Mátyásföldön lakom, ahol elég nehéz jó lakást találni, és volt olyan, hogy az új kecót falragaszokon találtuk meg. Mármint kiraktuk, hogy lakást keresünk, feltüntetve, hogy nem vagyunk ingatlanosok. Olyan lakást csíptünk így el, amit még meg sem hirdetett a tulaja.

Nektek is van hasonló tapasztalatotok? Vagy ti is láttatok már valami szellemes lakáskereső módszert? Esetleg láttatok már valami jó netes oldalt erre? Ha nem, akkor miért nincs ilyen?

Jöhetnek a tippek kommentbe!

(Ha pedig Dávidék már találtak volna albit, de te mindenképp egy indexes albérlőre vágysz, akkorírj Barbinak - ő szintén lakást keres!)



Rovatok