Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Deák Bill Gyula tavaly ünnepelte hetvenedik születésnapját és pályafutásának ötvenedik évfordulóját, de rendületlenül dolgozik tovább: 2019. december 14-én a budapesti MoM Sportban ad koncertet Rossz vér címmel.

  A magyar blueskirály életművének legismertebb dalai csengnek majd fel.

  Bill kapitány koncertjének repertoárjában a mára már legendássá vált Rossz vér című album dalai köré épülve többek között hallhatjuk a Kőbánya blues-t, illetve megelevenedik Torda alakja is az István a Királyból.

 • Jonathan Glazer (Szexi dög, Under The Skin) rendezte ezt az Apple Watch legújabb reklámját, amiben Inka Titto táncos mozog parádésan a felhők között.

 • Ez az úr éppen egy kültéri medence bejegesedett felszínét törte szét, amikor megindult alatta a víz, és ő egy igazi jégkalózként (van egy ilyen című film egyébként) kicsit szörfözött rajta, és még a sörét is meg tudta menteni közben:

   (Mashable)

 • "Minden kedves gimnáziumi zenekarnak jobb bemutatkozást kívánunk" – írták a Rossz versek alkotói, amikor a Facebook-oldalukon közzétették a film egyik kimaradt jelenetét.

  A gólyabáli jelenetben egy kellemetlen felkonf után láthatjuk a hetedikesekből alakult Fél Liter Ingyen zenekar hasonlóan kellemetlen fellépését, amely során "az iskola büszkeségei" a Réka című dalukat adják elő.

  "A gólyabáljelenet ahhoz a szekvenciához tartozik, amely Merthner Tamás és zenekara pályafutását mutatja be. Mi nagyon szerettük, de végül nem kerülhetett be a filmbe" – írták a videó alatt a film készítői.

Rovatok