Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Semmi duma, csak kattintson:

 • Miles Scott egy kaliforniai kisfiú, másfél évesen diagnosztizálták leukémiával. Öt éves korában a beteg gyerekek kívánságait teljesítő Make a Wish alapítvány és 20 ezer önkéntes óriási produkciót hozott össze a kedvéért: egy napra ő lehetett Batkid, aki Batman segítségével megmenti San Francisco városát, és leszámol a képregényekből ismert szupergonoszokkal. Üzentek neki az ISS űrhajósai, személyesen Obama elnök köszönte meg a hőstetteit, hatalmas show volt, biztos emlékeznek rá:

    

  Az alapítvány most, öt évvel később nagy örömmel tette közzé: Miles és az orvosai több éves küzdelme nem volt hiábavaló, a szuperhős srác úgy tűnik, teljesen meggyógyult.

  (via CBS)

 • Az alábbi térképhez nem szükséges magyarázat, úgy tökéletes, ahogy van. A színvonalas tartalmat ígérő "röpül feléd anyád" Facebook oldal műve:

 • Ez itt fent a SheFinds Media nevű online magazin egyik remeke (Jobb, ha leülsz, mielőtt megnézed, mekkorára nőtt Scarlett Johansson cicije), amire azért figyeltem fel elsősorban, mert a lap saját magát úgy definiálja, hogy

  Valódi nők írják valódi nőknek. (...) olyan dogokról, melyekben hiszünk, melyeket szeretünk.

  Ez arra utal, hogy a magazin fő profilja a "Vajon a kecsketejkivonattal kevert szöcskelábtól örökre elfelejthetem a brazil gyantát?" típusú, mi-kipróbáltuk-így-neked-nem-kell termékelhelyezésekre épít, bár, ha jobban belegondolunk, lehet, hogy Johansson mellében is hisznek és/vagy szeretik. 

Rovatok