Index Vakbarát Hírportál

Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 28 évesen ő az egyelten a Kardashian-nővérek között, akinek nincs gyermeke.

    Kendall Jenner a Kardashian-Jenner klán "főállású" nagynénikéje, hiszen ő az egyetlen testvérei közül, akinek nem szülő még – anyai oldalról minden testvére, Kourtney, Kim, Khloé, Rob és Kylie is szülők már, összesen 13 gyerkőcnek. A 28 éves topmodell korábban azt hitte, 27 éves korára már neki is lesz gyermeke, de nem bánja, hogy nem így alakult.

    „Most, hogy elmúltam már, még mindig úgy érzem nagyon fiatal vagyok. Élvezem a gyerekmentes szabadságot”  mesélte Jenner, aki persze szeretne egyszer majd saját családot, bár  jelenleg nincs párkapcsolata sem, nemrég szakított ugyanis Ban Bunny rapperrel.

  • Tovább folytatja ámokfutását Chris Pine, már ami a szokatlan öltözködését illeti.

    Legutóbb egy filmpremieren viselt furcsa, virággal díszített zakó-farmersort-túrabakancs kombinációval hívta fel magára a figyelmet a színész, most pedig Jimmy Kimmel show-jába érkezett nem túl hétköznapi módon:

    egy összeillő pizsamaszettben, köntössel és bőrpapuccsal.

    Pine egy jelenetet rögzített a műsorban, így könnyen lehet, hogy ehhez szolgált „jelmezként” a szett, de a kommentelők már eléggé hitüket vesztették a férfi ruhatárában.

    „Meg kell állítani. Bármit azért nem viselhetsz.”

    „Így megyek ki köszönni a szomszédoknak, ha mosok.”

    „Kezdek aggódni!”

    „Mentségére szóljon, hogy néhány pizsama túl szép ahhoz, hogy csak alvás közben viseljék” – érkeztek a hozzászólások a poszthoz.

  • Nehéz idők járnak a luxusbörtönben.

    Nem kellett sokat várni, hogy a vasárnap indult ValóVilág 12 első kiborulásainak szemtanúi lehessünk, a csütörtök esti epizódban rögtön két szereplő is itatta az egereket.

    VV Kikidi azon húzta fel magát, hogy a két új beköltöző, VV Vera és Dudu saját előnyükért cserébe kétmillió forintot áldozott fel a közös, 36 milliós nyereményalapból, ami így összesen négymillióval csökkent a játék kezdete óta.

    „Napi egymilliót bukunk, ha kiszámoljuk, kilencven nap múlva 60 milliót kell befizetnünk a ValóVilág villájába, mert mi fogunk nekik tartozni, ha így folytatjuk. Nem fogják fel, hogy ez egy szar dolog? Bármelyikünk megnyerheti ezt, vegyük már komolyan” – kezdte a fiatal, majd eltört nála a mécses, és sírva folytatta gondolatmenetét.

    Azt érzem, hogy abból veszünk el, amit én a családomnak akarok adni, folyamatosan, és röhögünk rajta.

    VV Dzsigerit pedig az egyik játék eredménye miatt kellett vigasztalni, társai ugyanis egyöntetűen arra szavaztak, őt látnák a legszívesebben a villa falain kívül.

    „Szar érzés, hogy rajtam csak olyan medál van, hogy nem tartozok közétek” – vallotta be szipogva a 21 éves srác, majd VV Verának is tolmácsolta a történteket.

    „Nagyon idegennek éreztem magamat a társaságban, a legidegenebbnek. Bementem a nyugiba egyedül, ültem, és k*rvára elsírtam magamat.”

  • A fitneszguru szerint hamarosan nagypapa lesz, unokáinak pedig mindent meg szeretne majd adni.

    A Tények Plusznak adott nagyinterjút Schobert Norbert, aki beszélt többek között vállalkozásáról, halálközeli élményéről, sokakat megosztó nyilatkozatairól és családjáról is. Feleségére, Rubint Rékára már akkor felnézett, amikor megismerkedtek, ez a csodálat pedig csak nőtt az évek során. A fitneszguru őszintén bevallotta, édesanyjuk foglalkozott elsősorban lányukkal, Larával, valamint fiaikkal, Norbikával és Zalánnal.

    A három gyermekem nevelésében alig vettem részt. Amikor az első kettő született, olyan szinten én voltam a családfenntartó… Napi 16 órát melóztam, így ha Réka nincs, család sincs. Régen egyszerűen csak egy anyagi támasz voltam a család számára, egy védőbástya

    – mesélte Schobert, hozzátéve: csak akkor tudott önfeledten időt tölteni gyermekeivel, ha nyaralni voltak.

    A házaspár már tervezi a jövőt, mi lesz velük akkor, ha kirepülnek a fészekből a gyerekek:

    „Akkor el fogjuk adni a házunkat, építünk egy kisebbet, mert feleslegesen élünk egy ekkora házban hárman meg ketten. Furcsa dolog lesz. Majd jönnek az unokák, és amit nem adtam meg a gyerekeimnek, megadom az unokáimnak. Ez a legfontosabb, hiszen szerintem 3-4 éven belül biztos nagypapa leszek.”

Rovatok