Így szabadulj meg az egyik legrosszabb étkezési szokástól
Ez a rossz étkezési szokás sokakra jellemző, de fontos tenni ellene.
Ez a rossz étkezési szokás sokakra jellemző, de fontos tenni ellene.
Házilag pont ugyanannyi idő elkészíteni, mint a tasakos változatot, csak épp sokkal finomabb.
Bezárják az üzemet, ezért megszűnik ennek a kedvelt finomságnak a gyártása.
Gluténmentesen is készíthetsz túrógombócot: nézd meg, mi tarthatja össze, ha nem fogyasztasz grízt!
Ebben a mutatós tortában a savanykás málna remekül harmonizál az édes tortaalappal és a tejszínes krémmel.
Málna, eper, barack, bogyósok: szinte bármilyen gyümölcsből elkészítheted ezt a szupergyors, gép nélküli házi fagylaltot.
Időhiányban a bolti leveles tészta az egyik legkedveltebb alapanyag, amiből tökéletes gyümölcsös táskát készíthetsz.
Ha nincs kedved begyújtani a sütőt, ez a lágy, réteges csokipudingos-kekszes süti remek megoldás lehet.
Sűrű tésztájú amerikai palacsintát készíthetsz úgy, ha a tésztájába joghurtot keversz.
Az angolok vajas kenyérpudingja a legjobb módszer a maradék kenyérszeletek felhasználására.
A lágy, citromos sajttorta fehér csokival megbolondítva még finomabb.
Ebben a kakaós, zabpelyhes kekszben az íze mellett azt is szeretjük, hogy sütés nélkül készül.
A szikkadt kifliből, almából és tojásból álló máglyarakás olcsó és nagyon finom desszert.
A savanykás kefir nagyon jól megy a palacsinta tésztájába.
Túróból számtalan édességet készíthetsz, és egyik finomabb lesz, mint a másik.
Különleges, mégis könnyen elkészíthető a citromos palacsintatorta: a gazdag krém a darabok között bújik meg.
A pillekönnyű tésztájú epres-pudingos gyümölcstortát minden szezonban el kell készíteni.
Az eper és a fehér csoki remekül megy egymáshoz ebben az édes pohárkrémben.
A vizes piskóta, a tejszínes, csokis krém és az áfonya együtt káprázatosak.
A franciák egyik kedvenc édessége, a crème brûlée fantasztikusan selymes, nagyon vaníliás, a tetejére kerülő karamellizált cukortól pedig még vonzóbb.
Gondold újra a mennyei tiramisut, készítsd el a piskótaváltozatát! Tekercsként rendkívül mutatós is.
Ha gyors, mégis mutatós és finom édességet készítenél, akkor leveles tésztás, nutellás muffinokat süss!
Ez a csokis hamis karamell tényleg egy szempillantás alatt elkészül.
De még mindig nagy rá a kereslet.
A cég leállította az importot.
Hat torta került be a döntőbe.
A citromos grízfelfújt tökéletes desszert egy hétköznapi vacsora után.
Ha szereted a tiramisut, ezekben a kis kávés kekszgolyókban sem fogsz csalódni.
A skót palacsinta puha és könnyed: készítsd el te is reggelire!
Az oreós kekszgolyónál finomabb nassolnivalót ne is keress ma.
Ennek a házi müzliszeletnek nincs párja, ráadásul a hozzávalókat is tetszésed szerint variálhatod.
Készítsd el házilag a gesztenyepürét! Ha van kedved, egész darabokból is nekiállhatsz.
A norvég palacsinta vastagabb, mint amit mi megszoktunk, és olvasztott vajon sül.
A brazil sült ananász húsok mellé köretként vagy desszertnek is megállja a helyét.
A kandírozott narancskarikákat nagyon jólesik ebéd után, desszertként falatozni.
A mákos tésztájú, édes palacsintabatyuba csokis krém és banán is kerül.
Készíts isteni almás-mogyoróvajas kekszeket! Vendégvárónak is tökéletes.
Ha kicsit csavarnál a szokásos linzerrecepten, mutatunk egy jó ötletet.
A gyömbéres mézbe áztatott magvakban többek között az a csodálatos, hogy úgy variálhatod a hozzávalókat, ahogy épp kedved tartja.
A gyömbéres-citromos méz akár ajándékba is tökéletes, de magatoknak is érdemes néhány üveggel félretenni belőle.
Mutatunk egy egyszerű módszert, amelynek a segítségével te is gyönyörű csokis habcsókokat készíthetsz.
Megkérdeztük az utca emberét: mennyire érzik a különbséget a drágább és a olcsóbb édességek között.
Ezeknek az aranyos rénszarvasos csokigolyóknak a Mikulás is nagyon fog örülni.
Nem volt egyszerű évük az édességgyártóknak, infláció feletti mértékben emelkedtek az árak.
A legfinomabb forró csoki olyan sűrű, hogy megáll benne a kanál.
A házilag készített gumicukor kevés hozzávalóval készül, és abbahagyhatatlan.
Ha szívesen kipróbálnál valami újdonságot, töltsd meg a palacsintát gazdag, ricottás krémmel!
Mennyei finomságot tehetsz az asztalra, ha a gofri tésztájába almát is reszelsz.
A rizsfelfújt gyerekkorunk egyik kedvenc desszertje volt. Az édesség akkor az igazi, ha habkönnyű, és nem szárad ki a sütőben.
A kissé fanyar, sült birsalma és a méz találkozásából csak valami igazán különleges fogás születhet.
Szezonban csempéssz sütőtököt a brownie-ba is, még ellenállhatatlanabbá válik tőle a csokis süti.
A madagaszkári palacsinta élesztős tésztából készül, különleges eljárással, aminek köszönhetően teljesen laktóz- és gluténmentes.
Nem is gondolnád, milyen tünetek jelezhetik ezt a súlyos betegséget.
Ez a palacsinta különleges és mennyei! A pihe-puha, kicsit pufi tésztában reszelt alma bújuk meg.
A sütőtöklekvár hamisítatlan őszi édesség, amelyet csinosan becsomagolva akár ajándékba is adhatsz.
Ha az ezredforduló előtt voltál gyerek, biztos, hogy te is hallottál ezekről a régi édességekről. Hányat ismersz fel közülük?
A csodás ízű, levegős túrósütit az alma szaftosabbá teszi. Nem kell hozzá különösebb alkalom, hogy elkészítsd.
Az édes, mézes baklava diós töltelékkel és narancsos sziruppal egyszerűen ellenállhatatlan.