Újra lehet enni Budapest első Michelin-csillagos éttermében
Vége a két év kényszerszünetnek.
Vége a két év kényszerszünetnek.
Portré egy portugál séfről, aki Magyarországon lett világhírű.
Budapest felett az ég változatlan: hét csillag van, csak épp' más leosztásban.
Először jelent meg Budapest önálló egységként a Michelin Guide-ban. Két magyar étterem kapott idén új csillagot, egy pedig elveszítette az elismerést.
Lupa-gasztro-körünk után egy kérdés maradt csak bennünk: milyen sorrendben futhatunk újra neki az élménynek?
Több mint kétmilliárdnyi hitelt is fel kellett venniük.
A kulturális vállalkozó szerint a Szigetnél még azon dolgoznak, hogy megtartsák idén. A Gourmet Fesztivál elmarad.
Kínában nyit új helyet, és tésztázót is tervez a Costes tulaja. Végigettük a felújított és egy kényszerű séfváltáson is átesett Michelin-csillagos étterem tesztmenüjét.
A dizájnvilág Oscar-díjaként emlegetett Red Dot elismerést kapta meg a Studio Nur.
Fine dining az orrnak is. Mostantól az almás pite mellé illatcsíkon érkezik az Infusion à la Vanille.
Ő volt az első magyar, aki külföldön szerzett Michelin-csillagot. Rácz Jenő elhagyta sanghaji éttermét, és hamarosan itthon nyílik meg a saját helye. Interjú.
Este 7-kor derül ki, van-e újabb Michelin-csillag Budapesten. A díjátadóra több mint 100 séf utazott ide, vasárnap a Belvárosi Piacon főztek.
A Costes séfje, Palágyi Eszter állította össze az OMV szendvicseit. Az ötlet remek, a kivitelezésen van mit javítani.
Palágyi Eszter séf már teljesen egyedül viszi a Costest, a Babelnek bejött az erdélyi széna, az év street food étterme pedig Kemencés Pizzéria lett. A magyar éttermek végső sorrendjét egy Michelin-csillagos olasz séf állította fel.
Szulló Szabina és Palágyi Eszter jelenleg az ország két legmenőbb szakácsnője, mindketten Michelin-csillagos séfek. A konyhafőnök élete nem csak főzésből áll, mindenért ők felelnek, miközben enni sincs idejük, egész nap dolgoznak és hajnalban érnek haza. De imádják.
Szerda délben érkezett a hír, hogy a Costes Downtown is Michelin-csillagot kapott, gyorsan ki is próbáltuk a helyet. Tiago Sabarigo portugál séf csak az étterem miatt költözött Budapestre.
Kockára fagyva tömtük a hamburgert, a sonkás focacciát, a kakastaréjt, a tintahalas Oreót, és a paprikás csirkét a Millenárison.
Gerendai abban bízik, hogy két Michelin-csillagos lesz az étterme.