177 találat az Indexről, és a környékéről.
A gyorsétel egyik legfontosabb összetevője gyakran nem egészen az, aminek gondolnád.
Aki nem szokott otthon, házilag húst feldolgozni, az néha nem is tudja, melyik hús melyik testrészből készül. Neked megy?
Ha az ételek kiolvasztására kerül sor, érdemes odafigyelni néhány fontos dologra.
Idő kérdése, hogy mikor kerülhet a magyarok tányérjára is laboratóriumi körülmények között előállított hús.
Szabó Rebeka szerint a klíma- és ökológiai válság idején fontos lenne a mérsékelt húsfogyasztás.
Azonnal vidd vissza, ha ilyen konzervet vettél!
Különös kísérletbe fogott egy férfi, aki nyers lazachúst dobott az óceánba, hogy megfigyelje, mi történik vele. Videó!
Csökken ennek a húsfélének a fogyasztása Magyarországon és az EU-ban is.
Infografikán mutatjuk be a világ húsfogyasztását.
Továbbra is gyakran használnak olyan antibiotikumokat az állattenyésztésben, melyek csak korlátozottan alkalmazhatók.
A húsevők között nem egy olyan ártatlan kinézetű növényt találni, amelyről feltételezni sem tudnánk, milyen veszedelmes.
Uniós szinten is emelkedett a húsféle ára.
Külföldi piacokra van szüksége a magyar pulykaóriásnak a stabil növekedési pálya fenntartásához.
A vietnámi járványnak komoly következményei lehetnek.
A kormány országgyűlési felhatalmazást vár a laboratóriumi húsok forgalmazásának ellenőrzése ügyében.
A felvágottakkal kapcsolatos ajánlásokat is fontos ismerni.
A vörös hús is lehet egészséges, de nem mindegy, melyik része, és hogyan készíted. Ezt az egyet azonban tudományos megalapozottsággal ajánljuk.
Csúcson a Nádudvari, amely újabb üzemet épít.
Master Good-vezér az Indexnek: A műhús a hús körüli műbalhé terméke.
A baromfitenyésztésben alkalmazott hormonok és antibiotikumok túlhasználása káros az emberi szervezet számára.
Az áremelések miatt sokan az olcsóbb termékeket keresik, amelyek azonban gyakran gyengébb minőségűek.
Kiváló minőségben gyártjuk, a magyarok ugyanakkor alig néznek rá erre a húsfajtára.
A békára és a krokodilra is mondták már, hogy olyan, mint a csirke, ám most egy újabb állatról derült ki, hogy a baromfi kitűnő helyettesítője lenne.
Kvízünkben arra vagyunk kíváncsiak, hogy vajon mennyire ismered ezeket a jellegzetes húsételeket.
Részletes lista jelent meg arról, melyik húsfajta ára változott a leginkább az utóbbi időben.
Megmutatjuk, mely húsért kell többet és melyikért kevesebbet fizetnünk.
Elképesztő, hogy milyen ételt fejlesztettek ki a kutatók Dél-Koreában.
A húsokat egy veszélyes vírusos fertőzés miatt tiltották be.
Nemcsak az előállítását, hanem behozatalát és a kereskedelmét is tiltanák.
Görbülete nem szabályozott.
Valósággal zúdítja ránk a kedvezményeket a piacvezető diszkontlánc.
2023. december 23., 08:36
Diétásak, és hosszú időre biztosítják a teltségérzetet.
2023. december 13., 09:40
Ne ess kétségbe, ha elfelejtetted kivenni a húst a fagyasztóból az ebédhez, mert egykettőre kiolvaszthatod a következő módszerekkel.
Védik a hagyományokat és a munkahelyeket.
2023. november 23., 10:23
A veszélyes húsban a PFOS (perfluor-oktánszulfonsav) szintje túl magas.
2023. november 14., 13:16
De nem ez az egyetlen betegség, amelynek emeli a rizikóját.
A tudomány szerint így kellene átalakítanod húsban gazdag étrendedet.
Lehet, hogy a DNS-t okolhatjuk, ha nem megy a salátafalás.
2023. szeptember 29., 06:56
Koplalás nélkül érte el az álomalakját.
2023. szeptember 23., 16:55
Nagy felháborodás lett a vége.
2023. szeptember 19., 05:46
A csirkehús meglepően egészséges lehet, de ehhez fontos, hogy megfelelő módon készítsd el.
2023. szeptember 16., 11:28
A termék visszahívására nincs lehetőség.
2023. szeptember 10., 12:56
A megfelelő, húsmentes étrend összeállításával nem csupán a bőrünk szépségét, hanem az egész szervezetünket megóvhatjuk a betegségektől.
2023. szeptember 9., 09:52
A világ száz, sőt ezer városában korlátozzák a fogyasztást – riogatnak rémhírekben.
2023. augusztus 22., 12:07
2023. augusztus 21., 18:50
2023. augusztus 13., 19:30
Fokozott körültekintést kérnek a turistáktól.
Ha ezt látod az előrecsomagolt húson a vásárlás során, tegyél magadnak egy szívességet, és inkább ne vedd meg!
Füstből kibontakozó lélekjelenlét: UMO.
A parmezános csirkeszárnyak pikánsak, izgalmasak, partiételként és gyors vacsorának is tökéletesek.
Egyre bővül a tudatosan táplálkozó magyarok köre, a többség azonban nem mond le a húsról.
Meglepő, de a statisztikák azt mutatják, hogy az ételmérgezések többségéért nem a húsfogyasztás okolható.
A húsevéssel tényleg tönkretesszük a bolygót és az egészségünket?
Úgy tűnik, maradnak a pörköltfoltos atléták.
A csirkemellet is be lehet építeni változatosan az étrendbe, hogy ne váljon unalmassá és egyoldalúvá az étkezés.
A háromból kettőt nem kell megmosni. Te tudod, hogy melyek ezek?
Hetente 10-15 csomagot adnak el belőle.