Index Vakbarát Hírportál

Keresés

41 találat az Indexről, és 4 a környékéről.

2017. augusztus 5., 17:30

A bolti árufeltöltő, aki átírta az NFL törvényeit

Kurt Warner egy szupermarketben dolgozva döntött úgy, hogy addig küzd, amíg be nem kerül az NFL-be. 28 évesen a totális ismeretlenségből lett a liga legrettegettebb támadósorának vezetője, Super Bowlt nyert, most pedig halhatatlan.

2013. július 10., 21:10

Öt új tag a Hockey Hall of Fame-be

Szerda este Scott Niedermayert, Chris Chelios-t, Brendan Shanahant, Fred Sherot és Geraldine Heaney-t választották a hoki halhatatlanjai közé, beiktatásuk november 11-én lesz Torontóban.

2012. szeptember 28., 23:08

Ők kerülhetnek be a Hall of Fame-be

Minden Super Bowl előtt közvetlenül kihirdetik az adott évben Halhatatlanná választottak névsorát, amibe egykori játékosok, edzők és tulajdonosok is bekerülhetnek.

2012. július 10., 21:39

Augusztus 5-én véget ér a böjt

Közel fél évnyi szünet után augusztus elején ismét NFL-csapatokért lehet majd izgulni, ekkor kerül ugyanis megrendezésre a szokásos Pro Football Hall of Fame Game, ami a pre-seasont hivatott megnyitni.

2012. július 10., 10:35

Már 9 millióan jártak a Hall of Fame-ben

(forrás: Pro Football Hall of Fame) Kilencmillióan látogatták meg a közel ötven évvel ezelőtt megnyitott Pro Football Hall of Fame-t - adta hírül a PFT. A kilencmilliós határt egy ifjú Steelers-rajongó révén lépte át az intézmény hétfőn, a tíz éves Alex családjával nézte meg a hírességek csarnokát, amelyet mostantól élete végéig ingyen látogathat.

2012. július 8., 09:52

Ju Jitsuval készül Tebow a szezonra


forrás: Yardbarker
A neves Gracie-család Beverly Hills-i iskolájában vett Ju Jitsu-órákat Tim Tebow a szezonra való felkészülés jegyében - írja a TMZ. A New York Jets irányítója az UFC-nehézsúlyú Brendan Schaub és a Gracie-család két tagjának társaságában edzett, utóbbiak pedig elismerősen nyilatkoztak a focista képességeiről: "A felépítése és az intelligenciája miatt nagyon könnyű volt őt Ju Jitsura oktatni." Tebow izmait korábban a csapaton belüli rivális, Mark Sanchez is méltatta, azt mondta, a kolosszus látványa arra ösztönzi, hogy ő maga is több izmot pakoljon magára.

2012. május 16., 12:26

Magyar Zoltán halhatatlan lesz

A szövetség elnöke meglepődött, ő lesz az első magyar férfi tornász az amerikai kitüntetettek közt.

2011. május 9., 18:40

Százdollárosra is adtam autogramot

Kiegyensúlyozottsággal a 3.-4. hely érhető el, az aranyhoz őrültség kell, mondja Kemény Dénes. A pólókapitányt halhatatlanná avatták az USA-ban.

2010. november 5., 10:44

Kemény Dénes halhatatlan lesz

A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitányát májusban beiktatják a Swimming Hall of Fame-be.

Rovatok