Baltával támadt rá a kínai éttermek vendégeire egy férfi Új-Zélandon
Három embert jelenleg is kórházban ápolnak.
Három embert jelenleg is kórházban ápolnak.
Hogyan indult a nyolcvanas évek leghíresebb kínai étterme Budapesten?
A Restaurant, Hungary című könyv bemutatja a magyar gasztronómia legzártabb világának mindennapjait.
Ha bejön a kutatási program, sokkal több kajánk lesz.
Wang mester új, kétszintes étterme tobzódik a dizájnelemekben, az ételkínálat eltér a szokásos kínai büfés kajától.
Mi a fene az az ízfokozó, hogyan fokozza az ízeket, és ha az élelmiszeripar tényleg MSG-vel mérgezi a világot, akkor miért nem fáj a feje mindenkinek Ázsiában, ahol ezer éve ezzel főznek? Amit tudni akart a rettegett nátrium-glutamátról, de sosem merte megkérdezni.
A Jó Ízű Kínai Étterem a teljes higiéniai rémálom: a konyhában hulló vakolat, hatalmas mocsok és rohadás között készült az étel.
Nem az illatos-omlós rántott csirkecomb a kínai–magyar fúziós konyha csúcsa. Most a legjobb budapesti kínai étterem séfje készített pekingi kacsa helyett pekingi libát Márton-napra. Egy 700 éves recept találkozása egy 1700 éves hagyománnyal.
A szerencseszámok beletrafáltak, 110 felé oszlott a milliárdos főnyeremény.