Index Vakbarát Hírportál

Keresés

171 találat az Indexről, és 7 a környékéről.

2017. június 7., 21:03

Ordító látványtervhibák

Tudjuk, hogy minden látványterv hazudik (Földes Andris írt is egyszer erről egy remek cikket), na de legalább szépen, hihetően hazudnának. Merthogy vannak, amelyek elég bénán teszik ezt. Nem az olyan Photoshop-katasztrófákra

2016. június 27., 11:16

Klassz 3D-s képek a Mecsek elfeledett váráról

Pár napja megosztottam egy drónos videót egy olyan mecseki várról, amelyről biztosan kevesen hallottak, pedig még egy kísértethistória is fűződik hozzá. Máré váráról van szó. Most levelet kaptam a videó készítőitől, akik

2015. február 9., 12:39

Videó a CEU-ról Videó a CEU-ról

Légi felvételek a mostani, látványtervek a jövőbeni épületrészekről.

2014. április 25., 21:05

Ilyen lesz az MTK új stadionja Ilyen lesz az MTK új stadionja

A hírekkel ellentétben nem Illés Béla-szentély lesz a fedett, 2016-ra elkészülő, ötezer fős aréna neve.

2014. február 27., 11:38

Legvadabb álmaink is valóra válhatnak: jöhetnek az élő oroszlánok a Lánchídra!

Majdnem megfeledkeztem az egyik legfontosabb tegnapi eseményről, mely alapjaiban formálhatja át fővárosunk arculatát: az alkotmánybíróság első szűrőjén átment a Kétfarkú Kutya Párt alkotmányjogi panasza. Ez azt jelenti, hogy lehet, hogy indulhatnak a választásokon, ami azt jelenti, hogy lehet, hogy meg is nyerhetik, ami azt jelenti, hogy fel is állíthatják végre az élő oroszlánokat a Lánchídon! Aztán szép nagy nyelvük legyen ám, és minimum két farkuk!

2014. február 8., 10:41

Menő lesz az Olimpiai Park

Játékos pergolák, nyugodt épülettömegek, letisztult homlokzatok. Itt a látványterv!

2014. február 4., 18:01

Azt a mindenit, de dögösen nézhetne ki az új kisföldalatti

Kukorelli Péter, Spanyolországban élő designernek meglódult a fantáziája és valami elképesztően klassz tervet álmodott.  Az Iho.hu szerint a váznál az eredeti, 1869-es kocsik hattyúnyak-kialakítását idézi a design, a homlokfalon pedig azért lehet egy erősen indusztriális fekete-arany tömb, mert az új kisföldalatti már vezető nélkül menne.

2013. november 27., 09:21

Megvan végre, milyen lesz a gyalogosközlekedés a Keletinél! Na jó, csak vicceltem

Ahogy feljövünk a metróból a kép bal alsó sarkában, felmehetünk a Baross térre, utána le a vasúti jegyénztárhoz a két lépcső valamelyikén, esetleg át a Rottenbiller felé, vagy izé, fel a hídra? Na álljunk csak meg! Nagyon megörültem a fenti ábrának, amikor megláttam, mert annyira klassz első ránézésre.

Rovatok