Index Vakbarát Hírportál

A tanyafejlesztő Rogán gumicsizmát kapott

2013.11.11. 16:05

Az MSZP az E.on gázüzletágának megvásárlása miatt Brüsszelnél tesz bejelentést, jelentette be Mesterházy Attila. Azonnal elindult a hazaárulózás a Parlamentben. Az ellenzék Pintér lemondását követelte az ároktői banda tagjainak szökése miatt, miközben a Fidesz épp egy szigorító javaslatot akar elfogadtatni. Rogán Antal gumicsizmát kapott ajándékba. Ma a monoklis Szűcs Erika (DK) és a fidelitasos Ágh Péter kommentel az Indexnek.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • az országgyűlési beszámolókat figyelve legalábbis mi még egyetlen értelmes párbeszédet sem láttunk. A politikusok nyilván politikai kérdéseket tesznek fel, az ügyészség képviselői meg nyilván óvatos jogi válaszokat adnak. Ennyi.

  • "A takarékszövetkezetek lenyúlásáról" című Tukacs István-sorozat harmadik részével zárjuk is mai közvetítésünket!

  • A szocialisták Brüsszelben támadást indítanak a rezsicsökkentés ellen - így értékelte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője Mesterházy Attila MSZP elnök bejelentesét, hogy az Európai Bizottsághoz fordulnak az E.on gázüzletágának megvétela miatt, azt ugyanis tiltott állami támogatásként értékelik. Rogán arra kérte az MSZP vezetőjét, fontolják meg tervüket, és végre egyszer álljanak a magyar érdek oldalára a külföldi helyett.  Ha Brüsszelnek lehetőséget teremtenek egy vizsgálatra, az a rezsicsökkentés elleni támadás lesz. Az E.ON-gáztározók visszavétele és az Oroszországgal való megállapodás jogának visszakerülése a magyar kormányhoz lehetőséget teremt arra, hogy Magyarország maga dönthessen a gáz áráról, és hogy a rezsicsökkentést folytatni lehessen. (MTI)

  • Fura volt kívülről figyelni az itt folyó munkát. Mit mondjak, van szakmailag és politikailag színvonalasabb rendezvény még most is Magyarországon, mint ami a parlamentben manapság folyik. Nem irigylem az újságírókat, akiknek ebből informatív és színvonalas híreket kell írni. Nem volt ez mindig így, de a kétharmad ezt is lepusztította. Remélem lesz majd újra másképp. Köszönöm a lehetőséget.

  • Köszönöm a lehetőséget, nekem volt megtiszteltetés! A parlamenti „kommentek” szórakoztató mestere Mikszáth Kálmán volt, ajánlom mindenkinek!

Rovatok