Index Vakbarát Hírportál

Szakított az olimpikon, Eszenyi újra rendez, ennyit ér egy Ronaldo kézmozdulat

2021. június 17., csütörtök 19:11

Annak, aki ma nem fért az Index közelébe bokros teendői miatt, röviden összefoglaljuk, miről maradt le, és egyáltalán mit kell tudnia 2021. június 17-ről.

GAZDASÁG: Elemeztük, hogy van az, hogy Ronaldo arrébb tol két üveg kólát egy sajtótájékoztatón, ezzel a mozdulatával pedig árfolyamot mozgat. Egy biztos, ez a Coca-Colának egy kicsit sem hiányzott.

BELPOLITIKA: A Debrecenben tartott kihelyezett frakcióülésen kiderült, a párt szerint mi a legnagyobb fenyegetés, amellyel szembe kell néznie az országnak.

KÜLPOLITIKA: Putyin és Biden tegnapi csörtéje sokak érdeklődésére tartott számot. Mára az is kiderült, mi volt Biden becses ajándéka Putyinnak. A választás nem a véletlen műve, jelentéstartalommal bír!

SPORT–ÉLETMÓD: Egy kardiológussal megbeszéltük, mit jelent az, hogy a dán Christian Eriksen néhány percre távozott az élők sorából a finnek elleni mérkőzésen. A játékos beültethető defibrillátort kap, és már az sem titok, mit mondott először, amikor magához tért. Mindezek apropóján megvizsgáltuk, hogy áll Magyarország a nyilvánosan elérhető defibrillátorokkal.

KULTÚRA: Csenger után Eszenyi Enikő, a Vígszínház volt igazgatója a következő évadban újra rendez, méghozzá Kecskeméten. Nem mindenki tapsol állva a hír hallatán. Színészek, abuzáltak és együttérzők tiltakoznak a közösségi médiában

BULVÁR: Egy álompárral kevesebb: olimpikonunk szakított gyermekei anyjával. Mindeközben Galla Miklós azt mondja: mához egy hétre kéri az ok nélkül visszavont, negyven év munkájával kiérdemelt Karinthy-gyűrűjét. És nem viccel.

Rovatok