Index Vakbarát Hírportál

Nyaralási kisokos, lenyűgöző gomba-sztori, minden a bérajánlaton múlik

2021. július 18., vasárnap 19:37

Dübörög a nyár, sokan utaznak külföldre, indulás előtt azonban mindenképp érdemes tájékozódni az apró részletekről. Közelíti a járvány előtti szintet a munkaerőigény, de a felek elvárásai közti különbségek borítékolják a munkaerőhiány visszatérését is. Napi hírösszefoglaló, avagy erről írtunk ma az Indexen.

+1. Az Index elindult a tokiói olimpiára. Palotai Barnabás és Ilku Miklós tudósít a helyszínről. Kollégáink vasárnap délután indultak, Dohán át repülnek Tokióba egy rövidke, 19 órás utazás keretében. Hamarosan indul az Index olimpiai melléklete: menetrend, naptár, sportágak, magyarok – minden egy helyen! Az eseményekről folyamatosan frissülő cikkben számolunk be mindennap, így semmiről sem maradnak le, ha követik az Indexet. Kollégáink búcsúképe a reptérről itt!

FEMINA. Hua Zhibing nem egy átlagos diák: a pekingi Csingua Egyetem tanulója csak az virtuális térben létezik, és a mesterséges intelligencia révén jut a tudáshoz. A projekt céljait a Femina ismertette.

DÍVÁNY. Vasárnaponként beizzítjuk képzeletbeli időgépünket és visszaruccanunk a középkorba, hogy többet megtudjunk arról, milyen volt az élet valójában annak idején Európában. A mai alkalommal a várkastélyok lakóinak mindennapjait vizsgáltuk meg közelebbről a Díványon. Bővebben itt!

Rovatok