Index Vakbarát Hírportál

Amerika befejezte a kivonulást, bezárt a nemzetközi futballpiac

2021. augusztus 31., kedd 19:58

Az Egyesült Államok befejezte afganisztáni kivonulását, a tálibok rögtön át is vették a kabuli repülőtér irányítását. Az ellenzéki előválasztás ajánlásgyűjtése a célegyenesbe fordult, míg a nemzetközi labdarúgásban a legtöbb helyen bezárt az átigazolási piac. Ezekről írtunk ma az Indexen.

FEMINA. Miért jó, ha nem vagyunk mindig boldogok? Hét érdekes tény a boldogságról a pszichológus szemével. A boldogság az érzés, amelyet keresünk, az állapot, amelyre vágyunk és amelyet szeretteinknek is kívánunk. Ám egy amerikai terapeuta hét olyan dolgot is felismert, amelyben az emberek tévednek a boldogság kapcsán. Érdemes elgondolkodni azon, amivel a szakértő a véleményét indokolja: a tévhitekről a Femina számolt be.

DÍVÁNY: A fogyókúrák is szerepet játszanak a csontritkulásban. Jó hír azoknak, akik hiába küzdenek a kockahasért: hosszú távú jó életminőségünk kulcsát egészen másutt kell keresni. A Dívány cikkéből kiderül, hogy a sokoldalú, rendszeres sportolás, a kiegyensúlyozott táplálkozás, a jojóeffektus elkerülése hogyan segíthet bennünket abban, hogy csontjaink erősek és terhelhetők maradjanak.

További híreinket ide kattintva böngészhetik.

(Borítókép: Index-grafika)

Rovatok