Index Vakbarát Hírportál

Puzsér Róbert szerint Harry hercegnek annyi célja van, mint Kiszel Tündének

2023. január 10., kedd 15:18

Harry herceg életrajzi könyve január 10-én, kedden jelent meg. A történéseket Puzsér Róbert sem hagyta szó nélkül, a publicista élesen bírálta a herceget, aki szerinte egy viszketeg celeb lett.

Amint arról beszámoltunk, Harry herceg új életrajzi könyve több olyan témát is feszegethet, amely rossz színben tüntetheti fel a királyi családot. A Spare (magyarul Tartalék) január 10-én jelent meg angol nyelven. A királyi sarj és neje, Meghan Markle, Sussex hercegnéje már a Netflixen megjelent sorozatukkal kihúzhatta a gyufát.

Puzsér Róbert a Spirit FM Önkényes Mérvadó című műsorában reagált a könyv megjelenésére, és éles kritikával illette a herceget. A publicista szerint végtelen nyilvánosságot és pénzt, illetve a lét elviselhetetlen könnyűségét „vágták hozzá” Harry herceghez, aki „ebben a minden mindegy állapotban töltötte eddigi életét, házasságával kiborította a nyilvánosságot és a királyi családot,

mára pedig egy viszketeg celeb lett, akinek semmi más célja nincsen, nagyjából mint Kiszel Tündének”.

A műsorban azt is elmondta: Harry herceg azért házasodott rangon alul, mert Meghan Markle kifejezetten a Windsor-ház bosszantásának céljával nyilatkozgat, és nem azért, mert anyósa fekete bőrű. „Ő a renitens lázadó, aki a proli indulatot csatornázza be és gerjeszti fel” – fogalmazott Puzsér Róbert, aki szerint Harry azt üzeni, hogy szétrohadt a dinasztia, ezért az embereknek le kell váltaniuk.

(Borítókép: Peter Nicholls / Reuters)

Rovatok